Resmigeçit,böyle güzellik olmaz.

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında Vedat Abayoğlu tarafından paylaşıldı.

1. Vedat Abayoğlu

Vedat Abayoğlu Vedat Abayoglu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Ne yazıkkihayliidir böyle sevgili Uğur.

İş tenkite geldimi hemen cevap yapıştıran bilgisiz avsız raporsuz tipler,konularıma cevap verseler dahi işi menfi yönden ele almaktalar ve moralimide,isteğimide azaltmaktalar.

Sevgiler

2. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Elimden geldiğince birşeyler yollamaya devam edeceğim sevgiliÇağatay

3. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bende ilgi ve yorumlarına teşekkür ediyorum sevgili Hakan.

Benzer paylaşımlarım devam edecektir.

Sevgiler

4. berkerbaris

berkerbaris berker baris

Vedat Bey tesekkurler. Tamamen haklisiniz. Zaman ve emek harcayip yaptiginiz paylasima ilgi gosterilmemesi, sadece goz atilip kacilmasi ayiptir. Bir mazeret degildir, lakin, dedigim gibi, buyuk cogunluk, yaptiginiz avlara ulasamamaktadir, imkanlari da yoktur, dolayisi ile empati kurmaleri pek de mumkun degildir. Siz bu avlari yapip, cogu eski ustanin yaptigi gibi kendinize saklamamakta, ya da en iyimseri, sadece kendi kucuk cevredindekilere fayda saglayanlardan degilsiniz. Bu da bir emektir, bilginin aktarimi ve insanligin gelisimine katkidir. Bunun karsiliginda, benzeri yapilamayacagindan dolayi sorular sormamak dogaldir, ama bir tesekkuru cok gormekte ayiptir.
    Rica ederim kirilmayiniz, darilmayiniz.
    Geliniz, bizim gibi sadece kiyi avi imkani olan, kendini gelistirmek isteyen, el kadar mirmirlari cantaya atmak istemeyen, trofe avlamakmisteyen, bunu da safi zevkten yapmak isteyen, yemekle, satmakla derdi olmayan gercek amatorlere yardim ediniz. Satmak kismina cok girmeyeyim, isteyen satabilir de, malzeme parasini cikarmak icin, ese dosta tanidiga, taze balik da sunmus olur.

5. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Yazdıklarına harfiyen katılıyorum sevgili Berker.

Kıyı avcılığı kon usunda konularım arasında işine yarayacak konu başlıklarını bulursun.Yok ilave sorular sormak istersen bildir anında cevaplamaktan keyf alırım.

Sevgimle kal

6. berkerbaris

berkerbaris berker baris

Cok tesekkir ederim. Hemen hemen butun konularinizi vakfettim diyebilirim. Yillar once dediginiz bir cumlenin dogrulugunu halen unutmuyorum. Artik kiyilardan kolay balikcilik yapilan gunlerin geride kaldigini, herkesin bilip, gittigi yerlerden tatmin edici avlar yapilamayacagini soylemistiniz. Yeni yontemler, yeni ve insanlarin gitmeye zahmet etmeyecegi yerlerden, yapisi bozuk, taslik, kayalik, cok taktirilan yerlerde sansimizi aramaliyiz demistiniz. Bu dedikleriniz, katlanarak, geceklesmektedir. Bu sebepledir ki sizlerin tecrubesi bize daha cok gereklidir.

7. Vedat Abayoğlu

Favori Kamış:
    Shimano Game ARC
    Favori Makine:
    Okuma V system
    En İyi Avı:
    Sarıkuyruk
    Bilindiği gibi tecrübe ve birikimimi meraklılara aktarmaktan olabildiğince keyf alan bir yapıdayım.

İnatla ve büyük bir muhafazakarlıkla,eski yöntemleri benimseyenlerin artık geride kaldığını zaten bu platformdada alenen görmekteyiz.

Bu sanki ihtiyarlayınca cami avlusundan ayrılmayan,namazı kaçırmayan eski günahlarını affettirme çabasına girenlerin davranışlarına benzemektedir.

Esas acıklı olan ise,gençken dahi bu hüviyete bürünmeyi yeğleyenlerin durumudur.

Onbinlerce kişiyi peşinden sürükleyen bendenizin,bu forumdaki bazı Nato mermer nato kafa yapılılar karşısındaki durumunu ise aciziyetim olarak kabul ediyorum.

Sevgimle kal Berker kardeşim.