tekrardan tebrikler adaşım en kötü avın böyle olsun yalnız bu sene sazan sezonunu açamadın gibime geliyor sezon önzesi senın için dilediğim iyi niyetler tuttu gibi ben sana soylemiştim turnada şansını fazla zorlama dıye
bu değerler google de çıkmaz imza ayarlarındaki başarılardaki senın payın nedir?? biraz ilgi alanıma girer o yuzden sordum bu tesisatları yapanı da tanıyorum
ben hiç küfür etmiyorum demedim.ama burda söz konusu olan bende değilim zaten... avınızı kutlarım,o ayrı mesele tabiki.ama küfür olayıda olmasa daha iyi olmazmıydı sencede? neyse,başarılarınızın devamını dilerim...
ben büyük bir av çıkarınca severim ve onu öperim şaka değil turnayı bile öperim herkesede tavsiye ederim çok güzel bir duygudur ama arkadaşın üstüne bukadar gidildiği yeterli hatasını kabul etti özürde diledi artık sabri kardeşimizi bağrımıza basalım eminimki onun bizden bizimde ondan öğreneceğimiz birçok şey vardır sağlıcakla kalın
Biz seslisini duymadık, Çok güzel bir av olmuş, pense yokmuydu kardeş bukadar uğraştınız iğneyle. Sonuçta tebrik ediyorum.
Tepkilerdne kfürü olayı belli bende bzen dayanamıyorum ediyorum ama bunu ulu orta ya koymaya gerek yokmuş. HErneyse bir şekilde temizlenmiş. Yalnız turnayı nedne o kadar suda gezdirdiğinizi anlayamdım. Birde allahtan bir iki parmağı şehit vermemişsiniz.
Öncelikle avınız için tebrik ederim, gerçekten çok güzel bir yaratık. Bir konuda sizinle hemfikir oldum. Biryerlerde bırakmayı düşündüğünüzü yazmışsınız.. Bende izlerken "ne harika bir canlı, ölmesini hiç istemezdim, acaba saldılar mı, keşke salsalar, ben olsam sanırım bırakırdım" diye düşündüm. Ne yazık ki balık avının tek kötü yanı canlı hayatına son veriyor olmamız. Yaşlanıyorum sanırım Eskiden bunu hiç düşünmezdim.. Herneyse, avınızı nerde, ne koşullarda yaptığınızı yazmamışsınız sanırım. Yoksa ben mi atladım Birde neden o kadar uzun süre çektiniz balığı bunu hiç anlayamadım Parmaklarınızın yerinde olması ise sevindirici
Benim baktigim yerden arkadasimiz bir balikcilik test kitabi ornegi vermis bu avinda. Kamisini bilincli veya dogal bir vasif olarak kullanisi mukemmel. Kamis devamli havada. Disli balikla ugrasiyor. Misinanin baligin agziyla yaptigi aciyi devamli 90 dereceye yakin tutuyor. Kamis devamli yay durumunda bosluk vermiyor. Yukledigi zaman misinayi cekerek kisaltip ani patlatmalara risk almak yerine geriye adimlarla baligi kiyiya tasiyor, ancak gene igne acisi ve dugum patlamalarini goz onune alirken asla baligi sudan kesmiyor...Taki yorulup elle zaptedilene kadar. Pek cok aceminin yapabilecegi sabirsizlik ve heyacandan dolayi ortaya cikabilecek hic bir kuyuya dusmemis arkadas. Tabii bunlari yaparken girdigi konsantrasyon ve adrenalin tadi bu avciligin bu sekilde bir kontrolle yapilmasinin verdigi en yuksek haz limitinin esigine tasimis onu... Superdi...
Teşekkür ederim Yeri değil elbet ama umarın topic sahibi beni hoş görür ki bu esasında birazcıkta memleket işi nihayetinde yurtdışında bi nebze ülkemizin reklamını'da yapmış oluyoruz. Dolayısıyla daha iyi algılaman açısından aşağıdaki link'leri veriyorum Sırasıya, uluslararası bi yarışma olan Iasca'nın 2007 World List'dir.. unutmadan hala güncellenen bi listedir henüz beni geçen olmadı 2007 senesinde Stock 1'de http://www.iasca.com/events/top20/2007-list.php Bu link'teki video ise seyircilerden biri upload etmiş (elleri dert görmesin) You Tube'a haade Hörmetler http://www.youtube.com/watch?v=nrzBoQSW1ws
Yok seninki daha büyük benim yakaladığım Turna 65 cm aldanma Avatar'daki resme, kendim çektiğim için yakın mesafeden büyük görünüyo Bu arada belirtmeden edemiycem gayet kontrollü ve estetik bi şekilde çıkardın Turna efendi'yi.. Helal !