Arkadaşlar deniz organizasyonlarındada belirtildiği üzere riva hakkında biraz bilgi araştırması yapıyorum riva hakkında bilgisi olan varmı teşekkürler
Orhan, site üyelerimiz arasında Riva'da avlanan kimse yok galiba Tarkan Riva'yı siz bilmiyormusunuz? Yapın şu kardeşinize bir güzellik te Riva'ya gönül rahatlığıyla gidip avlansın
Riva güzel avlar yapar senenin ilk kofanaları oraya düşer. arkasından güzel lüfer tutulur. Eşek adasında. canlı zargana uzun olta takımı ile. yol biraz uzun ancak benim için gitmeye değiyor. her zaman av aldım orada. Bu mevsimde gitmek istiyorum derseniz. Karayeli direkt olarak alır. hava limanlık olmadığı sürece orada durmak dahada zor bir hal alır. bence vakit şu anda rivada avlanmak için müsait değil. Ayrıca palamutta çok çıkar rivada. biz boğaz ağzından karadenize doğruı kendimizi tamamen bırakır palamuta çapari yapardık. bu sene maalesef bir tek palamut yapmadı ve tutamadık. Koca sene oltama 2 çift palamut geldi. Bencce bu dönemde rivayı unutun derim. Bir beykozlu olarak. sevgiler.
degerli arkadaşım riva da kara avcılıgı olarak kalkan tutuldugunu duydum birde tatlı su avcılıgını seversen riva deresinde sazan,kefal avı yapılıyor saglıcakla kal
riva çay ağzına hersene giderim,kıbrıs takımıyla güzel kefal alıyorum evdekiler pek beğenmesede iyi terbiye edilirse lezzetli oluyor
Merhabalar. Kıbrıs oltası Genellikle ekmeğin yem olarak kullanıldığı çok iğneli ve şamandıradan oluşan bir takımdır..Aşağıda resimdeki Kıbrıs oltasında iğneler Ekmeğe sarılarak ekmeği yemeye gelen kefallerin yakalanması amaçlanır.. [/URL][/IMG] İlave olarak Kefal avı ile ilgili geniş bilgi edinebileceğiniz "Kefal avı teknikleri"konumuzada göz atabilirsiniz.. http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=918
pardon yaa tamam ben bu oltayı biliyorum biz sarma diyoruz yinede teşekkür ederim peki dip mi atıyorsun su üstümü
gü ndüz plajda dikkatli bakarsan kol gibi kefalleri görebilirsin veya sağdak,i kayalıkdan 4 sefer gittim kalkana oraya bir tane cd onuda saldım geri başka bir şey yok kıyı için söylediklerim