RIVER2SEA ROVER 98 & Lineaeffe » take bubble pencil su üstü sahteler

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında Kadir Levrek Peşinde tarafından paylaşıldı.

1. ilkerjim

ilkerjim iLKeR

Favori Kamış:
    Okuma VS ystem Spin.
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    2,1 Kg Çipura
    Izmire beklerim abi burda var levrek :))

Fladen gayet iyimis fiyat olarak. Birde o solucan bi tanitim videosunda izlemistim cekip durup sert aksion verip cek birak filan oyle yapiyordu :)) o solucanlardanmi bu abi

2. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    izmir de yaşadığım 5yıl da hiç balığa gitmedim:( sadece bir kere çeşmeye yüzmeye gitmiştik kurban bayramında:) iyide eğlenmiştik..şimdiki hali nasıl bilmiyorum oraların..bilmiyorum yolum bir daha düşermi oralaraidk para gani olsa düşerde:D

o solucanın aksiyonu oldukca güzel.. hafif bir aksiyonda yılan gibi yüzüyor.benim kaküllü zokayı yapıp kullanırsan..aksiyonu o verdiriyor sadece düz sarım yapman kafi,,yahut uygun bir zoka ile dipte dans ettireceksin horon teptireceksinhihi kısa kısa jigging tarzı çek bırak yap ara ara derin yerlerde..

3. ilkerjim

ilkerjim iLKeR

Favori Kamış:
    Okuma VS ystem Spin.
    Favori Makine:
    Daiwa
    En İyi Avı:
    2,1 Kg Çipura
    Sanirim izmirdeyken balik merakin yokmus :)) levrek icin cesmeye hep giderim karsiyakadan da uzak olmuyor degil hala cok fuzel bakir yerler var fazlasiyla var cesmede. Birde ben levregin boyle sessiz koylara insanlar gitmiyor diye levrekte gitmes hep bi dere agzi olmali filan sanirdim :) ne ilginc yerler varmis yeni yeni kesfediyorum valahi

4. zaad

zaad ZAFER

Bu tür videolar acemilerin işine çok yarıyor, elinize sağlık

5. zeplin33

zeplin33 ALi BİNAL

Favori Kamış:
    Ron Thonson TYran
    Favori Makine:
    Shimano Stradic CI4
    En İyi Avı:
    Baraküda 85 cm
    kadir abi teşekkürler, paylaşımın için çok güzel

6. Tompot

Tompot Bülent

En İyi Avı:
    Horozbina
    Bu videoları eklemeniz iyi olmuş.
    İmalatında, döndürerek parlatma kolaylığı nedeniyle tüp şeklinde yapılan anlamsız GES denen polyester sahteleri kullanmakta ısrar edenler umarım seyrederler bunları..

Onlarla balık yakalanmaz mı? Yakalanır elbet, nadiren yakalayanlar da kıyaslama yapmadan överse, ortalık verimsiz bu gibi sahtelerle dolar. Bunları üretmek için uğraşanlar, satanlar biraz para kazanır, olan alanlara olur. Binlerce polyester için para harcanır, denize fırlatmak için emek harcanır sonuçta binde 999 boş dönülür, ve deniz kenarına taşınıp tekrar eve getirilir.

Balık yakalamaya heves edenlerin amaçlarına ulaşması toto oynamaktan farksız olur.