Rıver2Sea Rover

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında FLATRON BJK tarafından paylaşıldı.

1. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    1,5 kg karakulak (minekop)
    saykos isyanda :D kesinlikle haklısın kardeş, öyle anlar geliyor ki at çekten nefret ediyorsun, ama ben Kadir abimizin bana attığı taştan soora bişe diyemiyorum, empati yaptım bi, dayanılır gibi değil, 50 TL lik sahtenin yatması bi yana, 5 kiloluk levreğe kaptırdığımı düşündüm bide, berbat bişe yani... :D

2. FLATRON BJK

FLATRON BJK Mehmet

Favori Kamış:
    Carmoron
    Favori Makine:
    Ryobi
    .

Cevaplarıyla bana yardımcı olmaya çalışan tüm balıkavı.net sakinlerine sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.

3. FLATRON BJK

FLATRON BJK Mehmet

Favori Kamış:
    Carmoron
    Favori Makine:
    Ryobi

Cevabım biraz geç oldum ama malum araya bayram girince tatilin bitmesini bekledim. :D
    Ben İzmir Konak'ta Çağlar Av Marketi var oradan 15TL'ye aldım.

4. saykos

saykos Mustafa

sayko harbi bu aralar saykoya bağladı levent bey vallabanghead
    doğru zaman değil demekki beklicez,sabredicez..balık varsa hertürlü sahte iş yapıyo işte.balık olmayınca biz kuruntu yapıyoruz kendi kendimize;rapala değiştirmekten başka bişey yapmıyoruz:eek:

5. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    bende mersinde tekini 11 tl ye almıştım, ama kadir abimizden icazet almayı unuttum bu konuda, iş yaparmı diye, bir bilen olarak sormak isterim abi, iş yaparmı, yada sen yakaladınmı hiç bahsettiğim rover2sea 98 suüstülerle?reeling :rolleyes:

6. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    şimdilik bunları buldum pc de:üstdeki sea98 ve altdaki riversea bubble pen 80:)
    geçen günde riverin popper ile baracuda aldım,cep tlf da kalmış

Uploaded with ImageShack.us

7. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    Kadir abi idolümsün :D seninkilerin yanında 3 kuruşluk olan sahtelerimizn iş yapmış olması ben ne kadar mutlu etti ne kadar sevindirdi bilemezsin :DDD iyice heveslendim şimdi :D

8. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bunu ben söylemiyorum,levrek raporları söylüyor,açılan raporların kaçında 50tl lik sahteler var:)

vaktin varsa siteyi,siteleri dolaş,tek tek not al eşittir yap :

çok açık ara ile daha hesaplı sahtelerin daha çok avlar yaptığını göreceksin...

9. i_levent

i_levent İlhami Levent

En İyi Avı:
    eywallah, okuya okuya bi hal oldum zaten abi :D bi süre sonra algılama sorunu yaşıyor insan :confused: :DD icraat lazım bana reeling :D kısmetse bakıcaz

10. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Ben bu Take Bubble Pencil ve yine Take markasının rover 98 taklidi diğer sahtesini aldım, denedim. Ayrıca river2sea rover98 ve 128'i de aynı avda denedim. Gözlemlerime göre bu sahtelerin aksiyonları gayet iyi, wtd'yi hemen hemen rover 98 kadar iyi yapabiliyorlar. Ayrıca bubble pencil'in ağız kısmında sanki gaga yuvası açılmış da boş bırakılmış gibi bir açıklık var, bu sayede bir miktar su da fışkırtıyor wtd sırasında, ya da fışkırtma değil de, biraz püskürtme, hareketlendirme diyeyim. Sanırım river2sea bubblepen'de de bu özellik var, henüz sahip olmadığım için bilmiyorum ama iyi düşünülmüş bir özellik gibi.
    Yalnız bu Take marka su üstülerin bir problemi uzak atışlarda çıkıyor. Rover 98 çoğu zaman gayet muntazam uçarken bu sahteler fazlaca yalpalıyor, takla atıyor. Bu nedenle birkaç atıştan birinde ip sahtenin iğnelerine dolaşarak suya düşüyor ve elbette o atışta aksiyon falan yapamadan geri çekiyorsunuz. Yani atış sistemleri kaliteli dizayn edilmemiş.
    Eğer uzun menzil hedeflemeden, dikkat göstererek kısa atışlar yapıp çekecekseniz sorun yaratmıyor. Bu tür avlaklarda avlanıyorsanız tercih edebilirsiniz. Üstelik ucuzlar. Fakat ben şahsen river2sea popper ve rover modellerim ile devam etmeyi uygun gördüm. Hatta bu Take'leri yedekte tutarak bir de bubblepen 80 alacağım. Gözlemlerim bu şekilde.