saykos isyanda kesinlikle haklısın kardeş, öyle anlar geliyor ki at çekten nefret ediyorsun, ama ben Kadir abimizin bana attığı taştan soora bişe diyemiyorum, empati yaptım bi, dayanılır gibi değil, 50 TL lik sahtenin yatması bi yana, 5 kiloluk levreğe kaptırdığımı düşündüm bide, berbat bişe yani...
. Cevaplarıyla bana yardımcı olmaya çalışan tüm balıkavı.net sakinlerine sonsuz teşekkürü bir borç bilirim.
Cevabım biraz geç oldum ama malum araya bayram girince tatilin bitmesini bekledim. Ben İzmir Konak'ta Çağlar Av Marketi var oradan 15TL'ye aldım.
sayko harbi bu aralar saykoya bağladı levent bey vallabanghead doğru zaman değil demekki beklicez,sabredicez..balık varsa hertürlü sahte iş yapıyo işte.balık olmayınca biz kuruntu yapıyoruz kendi kendimize;rapala değiştirmekten başka bişey yapmıyoruz
bende mersinde tekini 11 tl ye almıştım, ama kadir abimizden icazet almayı unuttum bu konuda, iş yaparmı diye, bir bilen olarak sormak isterim abi, iş yaparmı, yada sen yakaladınmı hiç bahsettiğim rover2sea 98 suüstülerle?reeling
şimdilik bunları buldum pc de:üstdeki sea98 ve altdaki riversea bubble pen 80 geçen günde riverin popper ile baracuda aldım,cep tlf da kalmış Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
Kadir abi idolümsün seninkilerin yanında 3 kuruşluk olan sahtelerimizn iş yapmış olması ben ne kadar mutlu etti ne kadar sevindirdi bilemezsin DD iyice heveslendim şimdi
bunu ben söylemiyorum,levrek raporları söylüyor,açılan raporların kaçında 50tl lik sahteler var vaktin varsa siteyi,siteleri dolaş,tek tek not al eşittir yap : çok açık ara ile daha hesaplı sahtelerin daha çok avlar yaptığını göreceksin...
eywallah, okuya okuya bi hal oldum zaten abi bi süre sonra algılama sorunu yaşıyor insan D icraat lazım bana reeling kısmetse bakıcaz
Ben bu Take Bubble Pencil ve yine Take markasının rover 98 taklidi diğer sahtesini aldım, denedim. Ayrıca river2sea rover98 ve 128'i de aynı avda denedim. Gözlemlerime göre bu sahtelerin aksiyonları gayet iyi, wtd'yi hemen hemen rover 98 kadar iyi yapabiliyorlar. Ayrıca bubble pencil'in ağız kısmında sanki gaga yuvası açılmış da boş bırakılmış gibi bir açıklık var, bu sayede bir miktar su da fışkırtıyor wtd sırasında, ya da fışkırtma değil de, biraz püskürtme, hareketlendirme diyeyim. Sanırım river2sea bubblepen'de de bu özellik var, henüz sahip olmadığım için bilmiyorum ama iyi düşünülmüş bir özellik gibi. Yalnız bu Take marka su üstülerin bir problemi uzak atışlarda çıkıyor. Rover 98 çoğu zaman gayet muntazam uçarken bu sahteler fazlaca yalpalıyor, takla atıyor. Bu nedenle birkaç atıştan birinde ip sahtenin iğnelerine dolaşarak suya düşüyor ve elbette o atışta aksiyon falan yapamadan geri çekiyorsunuz. Yani atış sistemleri kaliteli dizayn edilmemiş. Eğer uzun menzil hedeflemeden, dikkat göstererek kısa atışlar yapıp çekecekseniz sorun yaratmıyor. Bu tür avlaklarda avlanıyorsanız tercih edebilirsiniz. Üstelik ucuzlar. Fakat ben şahsen river2sea popper ve rover modellerim ile devam etmeyi uygun gördüm. Hatta bu Take'leri yedekte tutarak bir de bubblepen 80 alacağım. Gözlemlerim bu şekilde.