Merhaba arkadaşlar fotoğrafta gördüğünüz benim çoçukluğumdan beri tadığım aynı mahallede oturduğumuz kendisini abim kadar sevdiğim Rıza Küçükkaya ya aittir.Kendisini 28-03-2004 tarihinde Antalya’nın Kemer İlçesi Tekirova Beldesi’ne bağlı bulunan üç adalar mevkiinde sığ su bayılması sonucu kaybettik.Kendizi sonsuz maviye aşıktı.Bu konuyu açmamdaki amaç kendisini tekrar anmak ve dalan arkadaşlarıma daha dikkatli olmaları gerektiğini birkez daha hatırlatmaktır.İnanın ben bu yazıyı yazarken bile ağlamaklı oluyorum Allah mekanını cennet eylesin sevgili abicim.Sen hep kalbimizdesin.
Arkadaşlar sizde sağolun.Mod arkadaşlardan bir ricam var bu konuyu sabitlerlerse beni çok sevindirirler.
Hayat ayrılıktır. Eninde sononda hepimiz bir şekilde birbirimizden ayrılacağız. Önemli olan arkamızda bırakacağımız sevgidir. Abinize ne mutlu ki bunu başarabilmiş, arkasında sevgi bırakmış. Allah size sabirlar versin. Hepimizin başı sağ olsun.
Çok sık olmasa da böyle haberleri alıyıoruz ne yzık ki...Gerçekten çok tuhaf bir son.İnsanın hayatının hepsini içine alan bir sevda ve bu sevda uğruna bir can... Daha dikkatli olalım,araştıralım,öğrenelim...Ders alalım...
Rızayı ismen tanırdım. Ortak arkadaşlarımızda vardı. Çok üzücü bir kayıp. nur içinde yatsın arkadaşımız... Yaptığımız spor gerçekten çok riskli. Liütfen daha dikkatli olalım...