RUHSATSIZ SANDAL VE MOTORUM

Konu, 'Tekne Donanımı ve Bakımı' kısmında hayko1992 tarafından paylaşıldı.

1. enginköp

enginköp engin köprülü

Bende Berkan bey'e sonuna kadar katılıyorum :thumb:

2. ALİCO

ALİCO AliCo

Favori Kamış:
    D.A.M El oltası
    Favori Makine:
    0,33 beden FC
    En İyi Avı:
    Herhalde Toriklerdir. Kofanalarda olabilir.ispendek 13,8 kg, Kırlangıçlar.vs.vs.
    Denize çıkarken yanımızda o kadar evrak varki sanki büroda çalışıyor gibiyiz.
    Islanmasın diye bohçalar şunlar içinde klasörler, poşet dosyalar. yangın tüpü sertifikası, can yeleği sertifikası, can simidi sertifikası imalatçı belgesi şusubusu
    korumak bi dert kollamak bi dert İstenildiğinde bohça içerisinde çıkartıp açmak bi dert üstünede toplamak ondanda dert

Balıkmı tutuyoruz, evrakmı yetiştiriyoruz belli değil. Hele hele tekne içerisinde saklamak başlı başına meşakkat.

3. hayko1992

hayko1992 Hayrettin EKER

Ali abi kesinlikle hak veriyorum sana ama bu bir kıyımdır adaletsizliktir.O kadar çok hevesle uğraşan didinen vaktinden vakit ayıran insanlarız biz balık için.En azından birazda olsa ilgi görmeyi hak ediyoruz diye düşünüyorum.Denizcilik ve liman konusunda gerçekten zayıf kalıyoruz kanunların aşırı sertliğinden dolayı.Mesela ehliyet gibi ruhsat gibi, tek bir kart çıksa ve üstünde tüm bilgiler yazılsa daha doğru olmaz mı? Biz balık mı tutmaya odaklanıcaz eşimizle dostumuzla sohbete mi koyulucaz yoksa aman o evrak kaybolmasın aman bu ıslanmasın derdinde mi olucaz ?
    Ne kadar mantıklı yapılanlar...

4. mehmetmeral

mehmetmeral mehmet

En İyi Avı:
    Levrek 8.300 kg
    kardeşim kafanı yorma bi dünya kayıtsız tekne var mesela benim teknem kayıtlı deil aslında kayıtlı ama belgeler felan yok birde kayıt için verilen numara yok geçen sahil güvenlikle konuştuk ilk olarak sordukları şey can yeleği adamlar pek ufak sandallar ile uğraşmıyor hee çok kıl olur o ayrı konu teknende 4 tane can yeleği seyir feneri ve bayrak olsun mutlaka gerisi ufak sandallar için pekde onemli deil motorun ce belgesini çıkartabilirsin üretici firmadan ama tekne için aynı şeyi söyleyemem pek kafana takma