http://i56.tinypic.com/5z2z9w.jpg yer:ist/arnavutköy sazlıbosna baraj gölü tarih:08/05/2011 saat:11:00 15:00 arası takım:0.30mm misina 3 lü solucanlı dip oltası tutulan balıklar:4 adet israil sazanı bir adet iri levrek not: balıklar için kullanılan solucan iri olup baş ve arka kısmı açıkta bırakılarak takılmıştır.yemleme yapılmıştır...
mrb maxımum enazından yenı sezon ıcın umıt verıcı bır haber ıletmısın bızlere ben gecen hafta gıtmısdım bırkac kızlkanat vardı ama senın bu haberın daha umıt verıcı oldu artık kısmetımızın daha fazla olacagı gunlere yaklasıyoruz demektır rastgele..
bu yaz inş güzel balıklar alırız umut ediyorum bende yeni raporları sunacağım inş yakın zamanda kısmet olursa...ii günler rastgele...
abi bence daha iyisinide alırdınız biz bu iş için yaylı takım kullanırız özel karışım hamur basılır ve oltayı atıcağımız alan roketle küspelenir çok iyi verim alırız tavsiye ederim birde o şekilde deneyin kaç balık geliyor bakın
biz o yayla geçen sene 2 saatte 30 parça balık almıştık 6 tane 1 kilo üzeri sarı sazan gerisi israildi haklısın sadece yoklamak için gittik verimliydi saol
Sevgin merhaba, nasılsın gubani? Halil abimiz israil sazanı avlamış. Bu balık için kapalı sezon, sayı ve boy limiti bulunmuyor. Levrek ise şu an serbest. Ama bak Erol abimiz (vıra-vıra) yasak sezonda kızılkanat avlayarak yanlış yapmış.
çok teş.ederimabimin dediği gibi isr.sazanı ve levrek avı için gittim sadece inş daha güzel avlarla buluşuruz.rastgele...