kamış konusunda haklısınız hocam. Benim kamış 16 gr lık sahte için esnek ve kullanışlı olmayacaktır. Diğer sorularım içinde yanıt alabilsem çok güzel olacaktı.
İhsan kardeşim, 40'lık makinan spin için en ust düzey makinadır. Kullanımda insanı biraz daha güclü kılar. Kamış boyu spin için uygun boy olsada, atar degeri açısından sahtelere aksiyonu biraz fazla gelecektir. Bunun icin 15-40 gr. Arası aksiyonlu kamış en uygunu olacaktır. Ama elinizde ki set iş görmez mi derseniz, elbette görür. Ama, sürekli at çek yapacaksanız,tele spine ihtiyaçınız kaçınılmazdır.. Elinizde ki makinayla ve kamısla yemli ve beklemeli avda rahatlıkla yapabilirsiniz.
Hocam dün sabırsızlığımdan dolayı 170 cm 10-30 gr. kamış almak durumunda kaldım. Kıyıdan at çek yaptım deneme amaçlı. Sahte kıyıdan 20 ile 30 metre arası uzağa gidiyor sanırım. Sizce iş yapmazmı bu sistem
Bir türlü alamadım. Stokta kalmamış, kargo o yüzden ertelenip durdu. İnşallah yarın diğer sahtelerim gelir. Bulabilirsem Didim'den filan alacağım artık .
şaka maka çok fena reklam yaptık son günlerde gibi geldi bana, stokları eritmişiz burada iki üç yorumla. ama alanlar gayet memnun sanırım, ben ki sahteleri gerçek anlamıyla kullanamadan bunlarla kesin balık alacağımı düşünüyorum. harika oyuncaklar...
Gerçekten iyi reklam olmuş. Ryobi sahtelerin 3 farklı boyu vardı hiçbiri stokta kalmamış. Bir defa aradılar stokta kalmamış yerine başkasını verelim diye ben yine Ryobi seçtim farklı boyutta, o da stokta kalmamış ama bana ulaşamadılar telefonun şarjı bittiği için. Yarın geldi geldi, gelmezse 1 sahte ile Didim'in yolu tutacağım . Böyle reklam yapmamak gerek; stokta kalmıyor, fiyatları yükseliyor vs...