slm arkadaşlar hayat yaşamaya değerdir.hayatı baki kılan da ve hayata renk katan da dostluklardır. değer verilen dostluklar vardır asla unutulmaz.hayat çok kısa hayata dair ne varsa.ayrıca dostum canazor da bu sitede.kendisi usta balıkçılara taş çıkartır.onunla böyle bir sitede bulunmak güzel.
Ve aleykumselam Mehmet Ali Hoşgeldin. Canazor, eşi, dostu, akrabayı toplayıp siteyi ele geçirmeye çalışıyor galiba.
Sevgili dostum Mehmet , senin gibi gerçek bir şahsiyeti bu değerli aileme katabildiysem ne mutlu bana,hoşgeldin sefalar getirdin. Usta balıkçılara taş çıkartmak haddim dışındadır Onların yapacağı en büyük ustalık bana çırak olmayı öğretmektir,elbet çırak olacağım bir gün ve ustalarıma maharetlerimi göstereceğim ,onlar gururlansın diye,hepsini çok seviyorum. Selametle Mehmedim
Herhangi bir çalışma içinde değilim Mahir abim Yüreğimden geldiği şekilde,ailemize yakışan şahsiyetleri,sitemize dahil etmek keyif veriyor bana
Mahir Amca benimde aklımdan geçmedi değil hani... Can nasılsın Kardeş, iyi geceler, Allah rahatlık versin...