13 gündür bu geceyi bekliyorum saat dörtte inşallah yola çıkacağız seferihisar sığacığa doğru yunuserkan ve bilal ile beraber fakat gelin görünki zaman geçmiyor... Eşim doğum yaparken bu kadar yavaş geçmemişti zaman. Hava durumu da pek sevimli değil ama içimizdeki balık aşkı yerimizde durmamıza engel. Rastgele bakalım
umarım hava bozmazda keyifli bir av yaparsınız,ama saat çok geç olmuş bence yatın dinlenin biraz yoksa gün içinde zorlanırsınız birde ben dışardan geldim biraz evvel hava Aydında yükseldi ve çok güzel sanırım yarında güzel olacak,sizlerin haberlerini bekliyoruz artık, rast gelsin
yarın poyraz görünüyor fakat yunus öleceğimi bilsem gidecem balığpa diye tutturdu şansımıza pazartesinden itibaren deniz adeta göl
İnşallah güzel bir av yaparsınız. Ancak bir-iki saatte olsa bir uyku çekmeniz iyi olacak diye düşünüyorum.
yatıcam birazdan eğer becerebilirsem bir taraftan da nba all star haftası malum smaç ve üç sayı yarışmaları var aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık
bende her av öncesi o gece uyuyamam saat başı kalkar saate bakarım heyecan bu yapacak bir şey yok aslında
Hadi abicim yat uyu artık , yoksa yarın birşey anlamayacaksın. Size iyi avlar, şansınız bol iğneleriniz keskin olsun inşallah
sizler biraz olsun uyumaya çalışın arkadaşlar,bende geçen hafta bu gün aynen 3 e kadar uyumadım sabahta 6 da kalkıp tekne yaptık ama 2 gün yorgunluğu üzerimden atamadım
Yalancı mı diyorsun yani bana He pardon denizde balık kalmadığından inanamadın di mi Eskiden buralardan ne kofanalar çıkardı hem de ne kofanalar.....