Oflu Neşat kardesimin anlattıklarından sonra sabah 4 de dayanamadım gittim galata köprüsüne manzara dehşet idi Sallanan oltalar denizde bi 5 dk kalmıyor bile cinekop sarıkanat allah ne verdiyse cekiyorlar. İstavrit yerine hamsiyi yem olarak tercih ediyorlar. Balıkçılar 2,5 ytl ye takımı satıyorlar ama sabahın o saatinde hamsi bulamayacağim için sadece seyretmekle yetindim. Ardından dönerken Zeyrekte takıldım 2 saate yakın.Zeyrek dün rapala ile güzel palamut yapmış.Ama bugün bişi yoktu Galata köprüsünde bi arkadasın tuttugu balıklar (üst sıra komple canlı fakat cepten cektigim ve hava karanlık oldugu için resim pek iyi cıkmadı kusura bakmayın)
Öncelikle yorumlarınız için teşekkürler Murat 75 gr kursun kullanıyorlar. Kursun gibe oturduktan sonra 1-1,5 kulaç kadar yukarı cekip orada bekliyorlar
arkadaşlar herkese mereba .. kuzenim gitmiş geçen hafta 13 palamut ,9 sarıkanat ve çinekop aldıgını söylüyo. evet galata ve bogaz iyi av veriyor.
Bu aralar gündüz akşam ve gece çok iyi lüfergiller ve çapariyle palamut yapıyıor ama kahretsinki benim zamanım yok tutabilen zaman ayırıp gidbilen arkadaşlar tadını çıkarsınlar doya doya
oralarıda bir ziyaret etmek lazım Emre, Kurutalım oralarıda biraz... Biraz balıklar bayram yapsın bu sefer.
abi balık hergün var abi henüz kaçırdığın birşey yok işi bilen abilerin dediğine göre 1 ay daha bu tempoda yaparmış galata,un kapanı,
yıne uyku yok anlasılan haftasonu sabah erkenden galatadayız galıba ya ben bu forumu okuyunca cıldırıyorum herseferınde bırdaha gırmıcem bu sıteye dıyorum yıne gırıyorum
arkadaşlar selam bende yeniyim burda gerçi yeni degilde neyse tanışma bölümünde anlattım olayı.ÜMİT abi sence bu sabah bişey olurmu bakarsın bende gelirim.millet kıraca çekmişler onları kovalamaya cinekoplar gelmiştir diye düşünüyorum ben ama bide sana danışıyım dedim abi.
Metin selamlar öncelikle aramıza hoşgeldin 2 gece evvel galata köprüsüne gittim 4.5 la 5 arası gayet güzel cinekop cekiyorlardı... zaten onun gazınla gidecem bu sabah ama balık bu bir günü bir gününe tutmaz denemek lazım hem balık cıkmasa da güneşin doğuşunu seyretmek güzel olur diye de kendimi şimdiden teselli ediyorum