sabah suyu trofeleri 2

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında darkprince tarafından paylaşıldı.

1. darkprince

darkprince tuğrul

300 mt civarı 80 mm misina,35 cm veya 40 cm boyunda kefaller,yüzerek 100 mt ileriye bırakıyoruz arkadaşlar,15 dk sonra akya yemi yutuyor bizde cıkarıyoruz.

NOT :dere ağzında ve kıyıdan yakalıyoruz arkadaşlar ve mersindeyiz...

2. Querorz

Querorz Fatih

Hatay ve Adana'nın bereketini zaten tartışmak anlamsız olur fakat Mersin'de avcılıkla ilgili yaptığım araştırmalarda hep olumsuz yorumlara rastladım.

Şunu hiç farkettiniz mi: Mersin'de Adana ve Hatay'dakinden belki yüzlerce kat fazla insan kıyı hattında yaşıyorlar. Özellikle yaz aylarında yazlık bölgelerde inanılmaz bir kalabalık var. Ama forumdaki raporlara baktığızda Mersin'den gelen raporlar çok daha nadir diğer bölgelere göre. Elbette Narlıkuyu ve bunun ilerisindeki bölgeleri kastetmiyorum ancak Merkez'den Limonlu'ya kadar olan bölgede çok verimli avlar çıkarıldığına rastlamadım.

Bir keresinde Tömük civarında oltamı suya indirdim. Vuruş bile alamadan evin yolunu tuttum :) .

Elbette ben Mersin'i sizin kadar bilemem ancak bunlar benim gözlemlerimdir.

3. Dubara33

Dubara33 Mustafa

Tutan çok raporlayan yok:D Merkezde heryerde avcı(akya) var şuan mesela. Kefal kıymete bindi kefali bulan balığını alıyor.

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    birde raporlama kurallrına uyarak anlatılsa su av raporları tadından yenmeyecek , rastgele güzel trofeler.

5. Querorz

Querorz Fatih

Sahtelere büyükleri atlamıyor mu acaba?

6. Dubara33

Dubara33 Mustafa

Zaman zaman atladığı oluyor ama genelde canlıyla avlanıyo millet. Carpmayla avlanan çok fazla irisinide alıyorlar. Ama ben sevmiyorum.

7. mrbass

mrbass kadir hikmet taze

Abi bu hangi dere ya..:confused: Tarsus çıkıp geleceğim vallaha.Bunun beşte bir büyüklüğünde yakalasam her hafta gerim oraya.Avlarınız daimi olsun.

8. Saydam_Adam

Saydam_Adam Seyit

Favori Kamış:
    Procatch Carbon Spin Kamış 2.70
    Favori Makine:
    Shimano Nexage 4000FC
    En İyi Avı:
    Levrek 3.5 kg Sinavrit 2.8 kg
    yuh diyorum başka birşey demiyorum abi kıyıdan bu kadar büyük çekilen tek yer mersin derlerdi de inanmazdım :D

9. fhmyzc

fhmyzc FEHMİ

Favori Kamış:
    SHIMANO Beastmaster Dx Tele Surf Serisi 430cm Olta Kamışı
    Favori Makine:
    SHİMANO
    En İyi Avı:
    LÜFER
    Ey Maaşallah

Biz artık rapor filan koymayalım ..olaya son nokta konmuş
    bizim balıklar bunun yanında kraca kıvamında kalıyor ..

rastgele