Kamış:Made in china Makina:Abu garcia cardinal Misina.0.30 Kaşık.Alba model 510 3 no Dün akşam KAdir usta ve Mustafa dostum ile sabah suyuna olta atmak için karar aldık. Kahvaltı sonrası meraya varıp at çek varyasyonlar başladı ve bu gün yılın en iri ve diri balıklarını yakaladık oltamıza 10 balık vurdu 7 si çantada yerini aldı güzel neşeli av sonrası merada güzel bir ateş yakıp Mustafanın o harika salatası Kadir ustamın kızarttığı enfes balık sonrası bu günkü turna avımıza son verdik....
Feridun avınız için tekrar tekrar tebrikler, lakin o sofrayı görünce midem nsıl trampet çalmaya başladı bir bilsen belkide sesi sana kadar geliyor olabilirde.
Tebrikler . Balıklar oldukca iyi maşallah diyelim. Trampet sesi duyuldumu bilmem ama balığın kokusunu alır gibi oldum resme bakınca . Avınız daim olsun .
Feridun sırf bu kızarmış turna görüntülerinden dolayı cumartesi günü iki kişilik bir ekip olarak turna avına çıktık. Ufakları saldık ve sadece 40 cmlik birini senin bu görüntülerinden daha fazla etkilenmemek için alıkoyduk. Turna bana nasip oldu yedim mi, yedim. Doydum mu? I-Ih.. Bu arada bulunduğumuz bölgede kene varmış toplam 9 keneyi üstümüzden inidirip imha ettik, aman dikkatli olmaya devam arkadaşlar..
Feridun abi tebrikler bütün avlarınızı takip ediyorum, keyfinize diyecek yok.. hem yakalaması hemde yemesi diyorsunuz kısaca, taze taze.. Bu arada kamışa çinliler sponsor mu oldu abi hep made in china yazıyorda Mesajıda aldım tabiki ustalık ekipmanla değil, tecrübeyle oluyor.
İyi dilekleriniz için teşekkürler.... Caner merada dostlar ile paylaşılan kuru ekmek pirzoladan lezizdir... Bu avda az kalsın kamışı kırılacaktı birininin gözü kaldı galiba... Bu raporuma yazmak istemedim ama bu gün yılın trofesini kaçırdım...Hep kaçan balık büyük o yüzden yazmayacaktım aslında...ÇOkkkkkkk büyüktü ÇOkkkkkk Hatta bu balık gölgesinde kalırdı...
kemerburgaz tarafına gidenler dikkatli olsun lütfen.kene o taraftada var.bu arada balıklar şahane tebrikler...
vallahi helal olsun avlarının devamını dilerim Ferudun. En son 2006 yılında tutmuştum 4 tane, afiyet olsun