sabahların yakışıklısı :)

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında mustafa_06 tarafından paylaşıldı.

1. bilal07

bilal07 bilal

Favori Kamış:
    shimano
    En İyi Avı:
    lagos 8 kg
    Mustafa tebrikler, güzel bir balık aldın, haftaya gelmen için motive eder seni o :D

2. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Hahahaa :laughing:
    Volkan'ı çatlatıcak her türlü aksiyona varım tabii yaa yapalım :D :D

Yalnız bakalım mekandan levrek çıkacak mı? Onu bir görmek lazım.

Turna neyim istemiim. :eek:

Özelden devam ederiz bir gelişme olursa. :)

3. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Vay anasını ya, rezilliğe bak! :eek:
    Antalyalılar ittifakı kurulmuş. :)
    İş çatlatmaya varırsa, sizlerı pat darı gibi patlatırız bölge olarak. Bu savaştan perişan halde çıkarsınız. Uykularınız kaçar, yaşadığınız bölgeye lanet edersiniz.
    Benden uyarması, seçim sizin :nono: :smokin:

4. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Eyvah Volkan geldi kaçın!!!! :eek:

:D
    Gamit gibi çatlatırız desene Volkan'ım. Öyle valla, ben zaten lanet ediyorum biliyosun. :eek:
    Arkadaşlar avlak bulmuş bak, sizinkiler kadar olmasa da iyi kötü birşeyler veriyor gibi. Kendi çapımızda eğleniyoruz işte. Bak Soner avlak bulmuş, zokamızı alıcaz gidip kalamar avlıcaz sonrada içine kaşar tıkıp güvece vericez anca. :eek: Öyle sizin gibi tuzda levrek falan nerdee?

Sen bakma bize. :D

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    İnşaallah güzel ve performanslı bir avlaktır. Slikon, sert sahte denersin bol bol. Pratik yapmış olursun. :p Tüm levrekleri tuzda yapmıyoruz, kimisi yuvarlak (davlumbaz) fırına sığmıyor. Ekmek fırınına vermek zorunda kalıyoruz. :eek:

6. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Evet inşallah iyidir ama bak arkadaşlar verimli avlar yapıyorlar, fena bir yer değil gibi. El birliğiyle daha yeni meralar da buluruz deneye deneye, önemli olan paşa orada olsun ve bohçacılar olmasın. :)

Hem benim de dediğin gibi pratik yapmam lazım. Yoksa böyle her gidişte bir levrek almakla olmuyo, daha çok balık kıyılatıp salmak lazım. Pratik olsun hihi hihi

Biliyorum sizin o paşaları yaa. Harun'la Timur hocam geçen sene gösterdilerdi sağolsunlar. :eek: :rolleyes:

7. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    Gazlar şakalar bi yana. Bu gidişle sizin duruma düşecez bizde.cyrr
    İlk başladığım zamanlarda 9-10 kiloluk paşalar duyuyordum. Geçen sene duyduğum en iri 6,5 kilo. :confused:
    Sanki her sene kilolar düşüyor gibi. Anaçları ayıklaya ayıklaya sanırım 3-5 seneye kadar 3 kiloluk balık tutan parande atacak hale gelecek :confused:

8. nicholai hel

nicholai hel Aykut

Kaçınılmaz sona doğru gidiyoruz işte Volkan'ım. En son avlağa giderken senin arabada yine konuşmuştuk bunları.
    Düşünsene, bir levrek doğup 6 kiloya erişmek için kaç sene geçmesi gerekiyor?
    Ve diğer tarafta hangi hızda 6 kg levrekler avlanıyor?
    Benim sizin avlakta gördüğüm, bir gecede aynı derenin farklı bölgelerinde toplam 3-4 tane 5kg ve üstü levrek alınabilir, alınıyor. Ve bu ertesi gecelerde de, sezon boyunca devam edebilir.
    Balığın üreme ve büyüme hızının bu av temposuna ulaşabilmesi malesef imkansız. :(

Bizim buradaki durumumuzda bu. Son 40 yılda dere ağızlarına ağ gererek, bıkmadan usanmadan leğenler dolusu avlayarak balığı tükettik, trofeleri yok ettik, artık çıkan en iri balıklar 2,5-3 kg anca gelir. 35 cm çıkınca millet paşa diyor. Bir yerlerde saklanmış, büyümüş 5 kg üstü bireye rastlamak neredeyse imkansız halde.

Halbuki dediğin gibi, 9-10 kg olabilen bir balık. Malesef artık o boyları bizim için fotoğraflarda kaldı...

9. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    teşekkür ederim daha irilerinide sizin tutmanız dileğiyle :)

10. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    teşekkür ederim kardeşim yüzümüz güldü nihayet :)

11. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    bende ikinci defa kullandım boyasında kalkma vs olmadı herhangi bir vernik vs kullanmadım zaten saydam gibi üst yüzeyi pek boya yok o kısımda sadece alt tarafı turuncu boya sahtede

12. mustafa_06

mustafa_06 mustafa

Favori Kamış:
    D.A.M phyton spin 50
    Favori Makine:
    shimano nexave 4000FC
    En İyi Avı:
    97 cm Baracuda
    teşekkür ederim bilal abi fırsat bulursam gelirim inşallah :)