Arkadaşlar malatya çat barajında 1 gece yaptığımz avın görüntülerini paylaşmak istedim 1 tane 10 kg bitane 6 birtanede 6.5 kg lerinde 3 büyük sazan çıkardık tabi küçükleride vcardı geri suya iade ettik yem olarak inci kefal kullandık kancaya balık taktı yani balığı gece çektiğimiz için pek görüntü alamadım ama gideceğimiz vakit balıkları poşetlemeleri aldık misina ile suda muhafaza ettik http://www.youtube.com/watch?v=uJgyKoeWe5Y teşekürler yorumlarınız için şimdiden
hemşerim cok guzel görüntüler.. cok özledim malatyayı cookk..heleki boyle balıkların hala oldugunu gördükçe iyice depreşiyor içim.. avlarınız daim olsun..
Tebrıkler guzel av. Balık cuvaldan kacmasın dıye gemici dugumumu attınız Bir dahakine kepçe kullanırsanız balıkları daha rahat sudan cıkartabılırsınız..
Sevgili Görkem Muhteşem avlarınızı tebrik ediyorum. Maalesef böylesine avlar,denizde gerçekleştirilen herhangi bir av güncesi kadar ilgi görememektedir. Oysa bu alternatif avların değer ve keyfi bence sair avlardan hiçte geri kalmaz. Keza bir keyfine varılsa, belki dahada heyecan verici,doğayla bütünleştirici,huzur ve dinlendirici olduğunun farkına varılacaktır. Ben denizlerin ufak balıkları yerine,böylesine trofe avlarını tercih etmekteyim. Ancak en büyük derdim aynı anlayışta bir arkadaşı her seferinde bulamamamdır. Artık solo avları göze alamıyorum. Az sonra seninkiler kadar olmasa benzer son avımın hikayesini anlatacağım. Sevgiyle kal delikanlı
Sizin bu farklı taktiğiniz bayağı bir iş yapıyor orada. Tebrikler güzel av yapmışsınız. Bekliyoruz yeni raporları.
Hemşerim tebrik ederim çok güzel av yapmışsınız.Kurban bayramını iple çekiyorum vallahi iznimle birleştirip iki günü balık avına ayıracağım.
görkem tebrikler maşallahı var balıkların. Bence o büyük sazanı kurban bayramına kadar bekletirsen kurbanlık olarak kesebilirsin
Görkem hastayım bu aynalılara.. Ama balığa o bakışlarından korktum, çok mu uğraştırdı sizi..hihi hihi Rastgele....reeling
saten arkadaşlar korktugumzda o balığı çektk girdim sudanalam balık ısa görünüyo ufak bş sandık okadar uraşıtrdı ama maşşallah hayvan enine genişlmş suda belli etmedi korktuk elimize alınca
slm. malatyalı kardeşlerim. öncelikle hepinizin kurban bayramını kutluyorum. 1995 ve 2002 yılları arasında aynalı sazan avlarımız mükemmeldi, şartlar beni 2002 den sonra malatyadan ayırdı ve istanbulda yaşamaya başladım. İstanbulda boğazdan kıyı avcılığı yapıyorum. Kurban bayramı için şuan malatyadayım ve bilirsiniz bu balık aşkını. 2 gün bayramlaşma için yeterlli ve yarın nasip ise aynalı sazan için kolları sıvayacağm. Bana yardımcı olur iseniz şu an için aynalı sazan merası arıyorum. Nerde nasıl avlanabilirim. Veya gidecek arkadaşlara eşliik etmek isterim