merhaba ben sahın oz bende sizlere yenı katıldım cupra hastasıyım kıyıdan avcılıgını cok sewıorum elı bos dondugum olmuyor ama ustun vasıflı deneyımlı arkadaslarla sürekli irtibat halınde olarak gel git olayındakı balık verımını hassas bı sekılde öğrenmek ıstıyorum balıgın hava durumundan etkılenmesını ve bu gibi hallerde verimini öğrenmek istiyorum yardımlarınız ıcın simdiden tesekkur ederım
meraba ben güllük kazıklı ve akbük civarında genellıkle balık ueretme cıftlıklerı cevresınde kıyı balıkcılıgı yapmaktayım. özellıkle yer yer balık almama ragmen aynı yerlerden hava sartlarından mı ruzgar akısından mı balık alamadıgım gunler oluyor.kendı yorumum olarak balıgın hava ve ruzgara karsı cok değişken oldugunu yeme vurmadıgını dusunuyorum.muhakkak bolgeden bolgeye değiştiğini biliyorum ama bu bolgeden bılgısı olan arkadaslardan balıgın verımlı av verdıgı hava durumunun rüzgar durumunun bana bılgı verırsenız cok sevinirim. tesekkurler . ayrıca göndermıs oldugunuz hosgeldın mesajlarınız için hepinize ayrı ayrı tesekkur ederım...