Sağol kardeşim teşekkür ederim.Henüz pasifik için yeterli donanıma sahip değilim ama oda olur inşallah
Oh be kardesim.Beni nufusuna al dedik,150 kisi sıraya girdi. Bir kapıda bir dilenci olur benim bildigim. Hadi sizler baska kapıya arkadaslar. ( Sakaydı tabii )
Son zamanları saymazsak,malzeme durumu ile orantılı gidiyor Teşekkür ederim Ertan abi,aldım gitti... Bu arada OMMG benim,eşimin,kızımın ve soyadımızın baş harfleri... Tevfik abi,merak etme benim gönlüm zengin,herkese yer var Saygılar...
ALLAH hem maddi hemde manevi zenginligini eksik etmesin kardesim. Uygun bir zaman bende malvarlıgımı yazacagım ve resimliyecegim. Bakalım kac nufus kagıdı gelecek. Kısmetin ve varlıgın daim olsun kardesim. Abin Tevfik.
İyi dilekleriniz için çok teşekkür aderim Tevfik Ağabey,bende sabırsızlıkla sizin varlık beyanınızı bekliyorum,nufusum elimde hazır .Saygılarımla...
Okan merhaba çok güzel bir kolleksiyon yapmışsın. Avdan geldikten sonra evde yaşanan seronomiyi düşünemiyorum. Şortunu giiyip Takım çantanla duşa giriyor olmalısın. ( Bak gülme ama Ben okuma flame makina ve pelikan kamışım ile av dönüşü duşa giriyordum ) Olay gerçek yani.
Aynen bende öyle yapıyorum zaten,önce beraber banyo yapıyoruz sonra kurulanma ve yağlama,bakım.Her seferinde aynı seramoni,hanım onlarla olan ilşkimizi kıskanmaya bile başladı