bir an önce levrek raporlarını bekliyoruz abi valla suyun kenarında şezlong yatağı görünce dedim kadir abi birşeyler uydurur ondanda sahte yapmaya kalkışır dedim abi inşallah bende şöyle iyi bi levrek avı raporlarım okuldan fırsat buldukça hafta sonları ava devam
evet bu balığın diğer yöre adı kemane balığı ben böyle yassı olan cinslerden..ya dil balığı yada kalkanı tercih edeyim ben daha önce paarada bulmuştum mekanda sahteyi bulduğum günün ertesi günü yine orda idim..sahteyi bulduğum yerin 3mt gerisinde bir tane sahte daha buldum 10cm lik bir ragot yeşil içi simlihihi yoklama çekiyoruz kardeşim..geçen hafta yüzünü bir gösterdi paşa..onun peşi sıra ard arda yokluyorum idk balık henüz başlamadı..tek tek gözükmeye başladılar..geçen gün 20dk ispendekler ile yüzdüm hiç olta atmadığım bir mekandahihi ispendeğin minik 2 3cm lik mırmırlara saldırışını izliyordum suyun altında çok zevkli idi..ispendek benden ürkmüyordu..yavaş yavaş gözükmeye başladılar..havalar 3 4 gün bir bozsa iyi olacak..
ben daha ragotları söylememiştim. deniz ana bu neler gönderiyor neler .. maamafih bi levrek yuzunu gostermedi bu tarafa ama akya dan yana şansı olmayan bile tutuyor gine