yok ben fikir vereyim siz deneyin ) fikir benden tutması sizden ) hayatımda bir kere turna tutamayan adama dene diyosun ) ben hala kemerburgaz taraflarından bir tane turna tutabilmiş birisi değilim ) bu hafta bakalım kısmet se eşimle gidicez kalıcaz ama şimdi bir insanoglu çıksa bana deseki kardeş şuraya git orda kal orda turna vardır dese inan bana dünyanın en mutlu adamı ben olurum heralde)
ne yazik ki kimse paylaşmıyor, ankarada olsanız bir kaç yer tavsiye ederdim. ama şunu söyleyebilirim ben en çok turnayı saat 16.00 dan sonra ve sadece kaşıkla tuttum.
evet malesef paylaşım sıfır paylaşmıyolar çünkü gidip ag gericez bütün balıkları eşimle birlikde alıp kamyonlarla satıcağız) paylaşmıyolar çünkü o göl kendilerine ait sanıyolar ..paylaşmıyolar çünkü bir balıkda başkası tutunca balık azalıcak sanıyolar ) paylaşmıyolar fazla uzatmaya gerek yok PAYLAŞMIYORLAR ÇÜNKÜ BENCİLLER )))
Mustafa bey paylaşmamalarının sebebi sizin gibi amatör balıkçılardan çekindiklerinden ve sadece kendileri yakalasınlar diye değil malesef yanlış anlamışsınız.Sadece malesef et avcılarından ve boğçaçılarından dolayı ben size söyleyeyim istanbulda kıyıdan atçekle turna çok zor ya bot yada kayık bulursanız daha verimli avlar yapabilirsiniz. Bu arada gerçekten sahte balıktan daha verimli olacağı kesin balığın kokusu avcı balığı cezbeder ama bunları ava gitmeden evde 8-10 tane yapıp gideceksin. Yoksa bunu avlanırken yapmaya kalkarsan bütün zamanına alır avlanmaya süren kalmaz.
Tebrikler sevgili Mert kardeşim, çok güzel bir yem sahteye gerek yok artık çünkü hakikisi var bir de canlı gibi, çok iş yapıcağını söyleyebilirim. Sana bu güzel çalışman ve bizlerle paylaştığın için çok teşekkürler sevgiler hoşça kal.
Tebrik ederim. Emeğinize hayran kaldım. Yaratıcılığınızın devamı dileklerimle. Sevgi ve selamlarımla...
Orhan Ağabey,50-60 cm lik lüferleri gözümle gördüm sahteyi atıyorum saldırmıyorlar takip var saldırı yok o sebeble bu yöntemi yaptım.Çünkü KOKU! Bahadır Ağabey,Senin videolarını izledim o kofana varya o kofana hasta etti beni.Gümüş hafif olduğundan uzağı atamadım ilerde kefallerin atlayışı lüferden kaçışları vardı.Bende hemen biraz irice kefalleri hazırladım.Gümüşler 20 gr civarıydı.Kefaller 60 gram oldu.Bakalım bu hafta sonu inşallah...
eline sağlık Mert süpersin kardeşim ben o sistemi gagalı ile yapıyorum sonuç = lüfer ama sendekilere lüferde gelir ama biraz küçük kalır diye düşünyorum. levrek için ideal kardeşim süper olmuş rastgele sana birgün haber ver beraber gidelim...
Teşekkürler Cemil Abi.Yahu gagalı bulamıyorum burda.Olsa çok sağlam balık. -Abi 60 gram balığın neresi küçük -Tamam beraber gideriz Akya ya gidelim reeling
Aynı kafadanız ellerine sağlık. Akvaryuma ara verdik okul nedeniyle oldukça büyük projelerim var çizimleri bile hazır. Mesleğimi elime alınca yavaş yavaş akvaryum setlerini kurmaya başlayacağım. Tebrik ediyorum tekrar...