Ben fare biciminde olaniyla iri bir turna yakaladim daha once.Hatta burada bir konudada belirtmistim yine bu olayi.
Buyurun arkadaslar... her nevi sahteler... yalniz son uc tanesiyle ne baligi tutuyorlar diye sormak yok Uploaded with ImageShack.us
Emrecim bu linkten bakabilirsin Turnaya. Yeni actim bu konuyu,umarim hosuna gider Gorusmek uzere... http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=35144
valla dostum fare yediğine göre ördeğine mutlka yer tatlı su balıkları demişsin. bende senin cümlenden devam ediyim. bırak fareyi ördeği timsah yawruları bile 1 numaralı besin kaynakları. timsah belgeseli izleyenler bilir 10 yawrudan 7 si turnanın midesine iner
emrecim bu videoya acaip gıcık oldum ve çok sinirlendim. O hayvana yazık değilmi ya göz göre göre can çekişerek öldü suda. Moralim sıfırlandı şurda valla. Bunu yapanlarıda köpek balığının olduğu küvete atıp videoya çekmek lazım. Pffff
arkadaşlar bu ördek ve sahte fareler kesinlikle turna ve yayında iş yapar.bir belgeselde turnanın balıkcılın yavrusunu yediğini ben gözümle gördüm.yayın tutanlarda içinden fare çıktığını bilirler.(bİRAZ İĞRENÇ AMA EKOLOJİK SİSTEM )