Çok güzel olmuş, balıklar bunu görünce korkudan ölürler kesin![]()
ümit ağabey sana katılmamak elde değil...
emrah şaka bir yana turnada iş yapacağı kesin...düşünsene suda yüzen ördeklerin ayaklarına saldıran turna bunun........
Çok güzel olmuş, balıklar bunu görünce korkudan ölürler kesin![]()
Yazilisini tam hatirlamiyorum ama Carmendil'i (okunusu) animsatiyor
Tesekkurler kardesim,rastgele...
emrah sırtına kırmızı-yeşil gibi yada turuncu-kırmızı arası çizgi çizsen nasıl olur ?? daha dikkat çeker diye tahmin ediyorum
ilk bakanlar abi bu ne ya... diyebilirler benim gibi. biraz statükocuyuz herhalde. yenilikler korkutuyor bizi. belki bir çığır açtın, belki kendine bir oyuncak yaptın bilinmez. zamanla avlarda anlaşılır. Ama el emeği ile yapılanın yeri başladır.
Kafamdaki Fikri yerine getirmişsin bende böyle düşünüyordum. Tebrik ederim bilader. Muhakkak sonuçlarını bildir. İnan 4 gözle bekliyorum. Hatta gönder istersen hemen deneyeyim))
emrah Başlığa çok güldüm sahte pokemon ahahha sen beni güldürdün Allah ta seni güldürsün kardeşim benim çok güzel bir çalışma olmuş . yakında bir galeri açarsın diyorumgüzel çalışmalarının devamını diliyorum kardeşim
![]()
Çok güzel olmuş, balıklar bunu görünce korkudan ölürler kesin![]()
ümit ağabey sana katılmamak elde değil...![]()
![]()
![]()
emrah şaka bir yana turnada iş yapacağı kesin...düşünsene suda yüzen ördeklerin ayaklarına saldıran turna bunun........![]()
tebrikler.çok güzel olmuş...![]()
mukemmel bi çalışma olmus elıne sağlık, ayrıca o bi üst gelişmişi çarizard (okunusuyla) olmuş![]()
Emrah sen ne fenasın varya..
yine duramadın bişeyler yaptın değilmi..
harikasın kardesim..
bravo emeğine saglık..
emrah kurbağaya'da baya baya benzemiş levrek'de denemek lazım![]()
Ekim sonlarında Gönen'de yaşlı bir müzisyen/ressamla tanıştım; Mektep medrese görmemiş, zaten hayatının ilk yıllarını köyünde çobanlık yaparak geçirmiş. Bu zat-ı muhterem; Yusuf Akdere.
Belediyenin girişindeki salonda sergi açmış, atmış sandalyesini, kurulmuş üstüne gururla. Sessiz-sakin gülen gözlerle gelene gidene bakıyor. Göz-göze geldik, yöneldim kendisine. Heyecanla ayağa kalktı. Merhabalaşıp el sıkıştık. Ben sordum, O zevkle anlattı bir-bir.
20 den fazla kendi buluşu olan enstrüman icat etmiş. Yaylısını mı ararsın, üflemelisini mi, vurmalısını mı yoksa, tellisini mi hepsinden örnekler var. Yılları eskitmişte kendileri eskimemiş. Bütün çalgıları daha ilk günki gibi en güzel nağmelerini icra edecek kalitede, genç ve diri. Su kabağının sapından klarnet, boynuzdan bir başka üflemeli çalgı. Çeşitli ebatlarda dere kamışından sipsiler, kavallar. Oyma ahşap keman ve daha nice el emeği-göz nuru eser.
Besteleri var 200 den fazla, hepsini notalamış. Kasetler, plaklar da fazladan. Onlarca yağlı boya tablo, renk-renk. Fırça demeye bin şahit, nuh nebiden kalma kıldan-tüyden imal ettiği fırçalarıyla desen-desen tablolar.
İşte böyle dostlar, aynen burdaki gibi.![]()
![]()
eline sağlık Emrah kardeşimilk defa böyle bir şey görüyorum
kendimi balık yerine koyup kaçasım geldi öcü geliyor diye
sahiden böyle sahteler varmı piyadada?
Emrah eline emeğine sağlık.
Sahten gönlündeki balığı getirsin.
Rastgelsin.