sormak istediğim birşey var aklıma geldi bu silikonlardan 2cm kurt gibi olanları var bunları sıyırma ile atsak iri istavrit gelirmi acaba işe yararmı?????
Silikon yem yani zargana tipi olanlar levrek avının favori yemidir.Kaşık ise başta lüfer pek nadir levrek(benim tuttuğum gibi)avında kullanılır.Bizim buralarda ayakkabı çekeceğinden kaşık yapanı görmüştüm hem de lüfer yakaladıktan sonra.
Ahmet,o kurt şeklindeki yemlere jig zoka takılır ve tatlısuda kullanılır.Özellikle Sudak,tatlısu levreği.
Sevgili Selahattin dikkatimi çekti bir çok konuya yaklaşık bir iki dakika arayla "bilgi için telşekkürler" , " paylaşım için teşekkürler" vs yazmaktasın..Ancak bu kadar kısa aralıklarla bu kadar konuyu okuman ve hepsine bir iki dakikada teşekkür edebilmen pek mümkün değil Laf olsun diye oraya buraya mesaj yazmak yerine bilgi sahibi olmak istediğin konuları okur ve sonra teşekkür edersen daha iyi olur
5cm lık 4-5adet rapala al altı turuncu boyalı olanları ozellıkle,ust renk onemlı degıl yada kendın boya vs.sonra bu rapalanın yanlarına kırtasıyeden hologramlı parlak yapıskan al(metal renkte) ve 50mm en 3cm boy olucak sekılde rapalanın boyuna gore alttan ve ustten tasmayacak sekılde aynı orantıda yanlarına yapıstır yanlarına dıyorum dıkkat et rapalanın heryerını kaplamıcaksın ve bu sekılde akıntı yada denızın sıddetıne gore agırlık kullanarak uzaga attıgın takımı dıbe ıner ınmez sert bır sekılde tasmalama yaptıktan sonra sarmaya basla cınekop un oldugunu bıldıgın heryerde balık alırsın