istanbul yozuri nin geniş bir biçimde modellerini bulabileceğim bir yer var mı??? albanın sıtesınde bıle ıstenen modeller yok maalesef...
İlhan sanırım istediklerini Karaköy'de bulabilirsin. Bildiğim kadarıyla orada çeşitli markalarda av malzemeleri satılıyor. Net bir dükkan tarifi veremem ama o tarafta oturan ya da sürekli oradan alışveriş yapan arkadaşlar sana yardımcı olur... Aslında Karaköy'ü bir dolaşsan, av malzemesi satan bir dünya dükkan göreceksin zaten.. onlara da sorsan olur.. seni yönlendirirler mutlaka...
slm ilhan bey sennur hanımın dediği gibi karaköy tarafında ziraat bankasının sol tarafında yani tünel çıkışının karşısında spot balıkçılık var orada istediğiniz markayı kolaylıkla bulabilirsiniz.
Evet işte... spot balıkçılıktı ... çılgınispari söylemişti bana da adını unuttum yazamadım bir türlü... iyi olmuş yazdığın korkmaz5, sağol arkadaşım... orada her marka bulmak mümkün diye biliyorum...
Geçenlerde kartlarını almıştım. Ömer Abed Han: No:16 Karaköy 0212 244 8560 Karaköy meydanda yer alan Ziraat Bankası'na doğru dönerek (Galata Köprüsü'nü sağınıza alarak) durduğunuzda sol taraftan ikinci sokağa (eczanenin önünden) girerseniz doğrudan hanın kapısına gelirsiniz.