Boran amca arkadaşınkini bilemiyorum ama benim kamışımın üstünde İtalya yazıyor. Ve sırf bu sebepten dolayı edinirken ithal olması ve orjinal Lineaffe S Cruve olması için tam iki hafta bekledim... Tüketicinin bu noktada de biraz bilinçli olması lazım kanısındayım ve burada arkadaşın hatalı veya yermekten ziyade biraz seçici, hassas ve araştırıcı olmak gerekir diye düşünüyorum. Ve arkadaşın başına gelen olayda malzeme hatası olabileceğinide unutmamak gerekir diye düşünüyorum. Zira bende birçok kez aynı duruma maruz kaldım ve çok şükür o tarz bir sorun söz konusu olmadı. Ve ayrıca aldığım gibi garanti verilen testleri birebir kendim yaptım. Zira öneren ve kullanan ve satan bsamimi bir arkadaşımdı ve arkadaşım olmasına rağmen onun direktifiyle 10 kg. suyun kaldırma kuvveti olmadığı ortamda testini yaptım ve bu sebeplede olması imkansız ibaresini kullandım. Ama sizin söylediklerinizide göz ardı etmek yanlış olur. Söylediklerimi sakın yanlış anlamayın. Ben şahsım adına kaliteli ve güvenilir bir alışveriş yaptığım kanısındayım. Eğer arkadaşta arkasında durursa bu kamış mevzuunda madur olmaz diye düşünüyorum. Saygılar Boran amca iyi geceler....
bence takımın iyi olması önemli değil küçükçekmecede turnaya gitmiştik çok donanımlı takımlarımız kaşıklarımız vardı küçükçekmecenin içinde eskiden reisin yeri denilen bir yer vardı halen varmı bilmiyorum çok salaş ama sıcak bir yerdi mesela yan tarafta hemen bir balıkçı vardı oradan istediğin balığı alıyorsun reis sana onu pişiriyor tekel bayisinden rakını alıyorsun oturup orada reisle beraber içiyorsun samimi gerçekten çok samimi bir yerdi oradan reisle beraber iki balıkçı almıştık adamlar kaşığı elleriyle atıyır ve misinayı bira kutusuna sarıp çekiyorlardı ben şans eseri üç kilo civarında bir turna yakalamıştım ama adamlar misina ve bira kutusuyla epey yakaladılar hayranlıkla izlemiştim sonuç olarak iş aslında ustalıkta balık yakalamak elbetteki önemli ama orada nasıl vakit geçirdiğin daha önemli
Arkadaşlar konu biraz dağıldı ama bilgisi olan arkadaşların yardımlarınızı hala bekliyorum. Flod olarak algılanmasın lütfen bir önceki konuya son vermek için toparlama mesajı olarak ilk mesajımı alıntılayarak yazmak zorunda kaldım ve lütfen konuma farklı yönlerden ziyade konu içeriğince cevap rica ediyorum...