ben bu listeyi beğenmedim 2 sahte var alabileceğim marıa ctoh ve strike pro nun o sırtı mavi olanı boğaz için,bunuda boğaz da kullananlar tavsiye ettiği için yazıyorum,eğer yağmurlu hava da,su bulanık ken,ve gece at çek yapmıyacaksan liste den maria yı da çıkar şimdi benim, çinekop sarı kanat ı çözdüğüm kadarı ile avı kolay olan bir balık,öyle olmasa kova kova boy boy resimlerini zor görürüz,bunun için pek aşırıya kaçma,strike pro lar boğaz da iş yapıyormuş,onlara yönel,ben sadece bu marka nın işçiliğine hastayım gerisini sorma gitsin geçen gün 4 tane strike pro yaptım kendime,hepsi nin rengi ayrı bir güzel duvara as resmini seyret iş yüzmeye gelince bu strike pro lar beni hep üzüyor iyi yüzmediği gibi aksiyon a iyi cevap da veremiyorlar,ama çinekop sarı kanat da iş yapıyormuş, şu seri strike pro lar senin beklentin olan balıklar için çok ideal boylar,ve bu seri nin yüzüşleri çok güzel,bende 15 e yakın strike pro var,en iyi yüzebilen,aksiyona en iyi cevap veren seri bu seri,ayrıca havada salınımı çok güzel, bende şuan 500g kodlu olanı var bu seri den,2 kere takip aldım biri 2 kilo civarı idi,boş bulunduğum ana denk gelmiş o saniyeler Uploaded with ImageShack.us yeni strike prolarım dan bir tanesi,klasik strike pro yüzüşü,boğaz da derin suda çok can yakar gibime geliyor fark edilirnirliği açısın dan Uploaded with ImageShack.us diğer başlıkda sorduğun soruna gelince,boğaz da ileri derine atıp çekebilmen için kurşun takmalısın bu sahtelere,güpe gündüz 30 40mt de pek sarı kanat olmaz gibime geliyor,olursa gerek yok kurşuna,yandaki hobi daşların nasıl yapıyorsa sende o sisteme geçersin,,boğaz da avla nan arkadaşlar yardımcı olacaktır,şayet ben kurşun takarsam gezer kurşunu yeğlerim,bu gezer kurşuna da kılıf olarak simli kalmar geçiririm, hem kurşunu saklamış olurum hemde arkadaki sahte onu kovalıyormuş havası katarım
çoklu resmin link,: http://www.avmarketi.com/asp/product/6848/STRIKE-PRO-SP-120F-9CM diğeri: strikepro sp119f renk code c69e 7.5cm, bu sahte yeni seri sanırım google da bulamadım
Selam kadir abi o strak pro modelinin 01 renk kodlu sahtesi var fakat ne takip neden başka serseri bir balığın vuruşuna denk gelmedi ama bunu sahteye bağlamıyorum rengine bağlıyoru aslında denenim iş yapan renklerin yanında verim alınamayan renklerive sahteleride yazsak önümüzdeki sis bulutu biraz daha açılmış olur. Benim sizlere tavsiyem olduk ca güzel renk seçenekleri olmasının yanında atış ağırlığı düşük bir sahte 15-40 kullananlar için M aksiyon kullanan lar için söylüyorum bu yorumu. Gelelim sahte rengine x12 gayet güzel bir sahte ilk bakışta listeye iş yapıcak dediklerimden. ama çakarına eline alıp bakmaka lazım. Hemen ardından 0100B gördüm buda çok güzel bir tercih X12 den beklenilen çakar alınmazsa 2 sırada hatta birden fazla allınacaksa liste dahilinde 930 kodu lüfer için güzel bir tercih , yeşil çakarlı kolyozu andırıyor. Levrekte yapar. 500g kodu gece işyapıcam diyor Kadir abi gecelerin karanlık prensini getirir sana zaten takipte olanlar varmış güzel tercih 010A çakarı çok güzel daha canlı bulanık sularda lodsta levrek te iş ypar 010 daha mat çakarlı dingin ,berrak suda gün içerisinde 9,00 civarlarında. X06VS ve 1584G benzer çakarlı çok etkin bir çakar oranıvar yozuriler gibi. bulanık sularda daha büyük boylu 11-12 cm gibi boylar varsa tercih edilmeli. İkisinin arasında tercih yap deseler. sanırım Xo6VS kodu seçerdim. R1140B ile AO2E benzer sahteler hatta nerdeyse birbirinin muadili diyebilirz. İlk tercihim R1140b olurdu. Ama ne hikmetse düz mavi sırtlı sahtelere daha iş yaptıramadım. İstanbulda iş yapıyor ama benimkiler yemiyor Buda önemli bir bilgi. Son tercihim olurdu sanırım. Bu model su üstü gelen bir modeldir. tahmini 50-30 cm diyebilirz
CRYSTAL MİNNOV: GHCR ile C57 kodlu sahteler gecelrein şovalyesi bu sahteler için iilla saat 00,00 beklemek gerekmez sabah karanlığı ezandan önce ,güneş batımı ve batımından sonra .Avlakta birde dolun ay varsa o gece bitmez bir zevk ve şevk yaşatır . Ama avlakta önce balık olsun abi avlak boşsa neye yarar yozuri , rapala , daiwa, maria GHGT renk kodu çok ilginç bir sahte nekadar sırtı koyu renk olsada bu sahte saat seçmiyor sanırım bende suspendik modeli GT kodu var. benim vazgeçilmezim çantamda yokluğunu görmye. Balıksız döndüğüm günlerde acaba o sahte olsaydı diyip düşündüğümde sonucu o sahteye bağlıyacak durma geliyorum. Strake pro ya geldiğimizde 930-052 kodları işyapıcak renkler fakat boyu ve ağırlığı göz önünde bulundurulursa yaz geceleri ve sabahları işypar diye bilirim ama levrek için birşey diyemem istanbulda palamut cular tavsiye ediyor. 010b güzel bir tercih bulursan kaçırma . Ama yine tekraralıyorum küçük sahte olduklarından çok verimli atılamaya bilir. o yüzden kışın deniyeceğinde rüzgar arkandan, makinada mono misina kullan. küçük sahtelerde bu püf noktalara dikkat et Yazın kullanmay özen göster kullanırken kışın aksine dynema kullan . Umarım yazını kışını iyi anlamışsındır. Rapalada o modeli tercih edesiye kadar bir sürü çeşit var. diğer abilerimin dediği gibi Max Rap ilk akla gelen. diğerleride iliniyordur sanırım. Maria ise öyle güzel bir modelki bu sahteyi hangi rengini seçsem diye düşünürken nerdeyse hepsi diye bilirim CTOH, RHH ,KNH, CCH, MIOH hepsini a farklı zamanlarda kullansam diye düşündüğümde iş yapıcak sahteler .
yeni alıp da yüzüşünü beğenmediğim sahtelerimi sezon da markette satacağım,yerli turist olsun yabancı olsun,balık meraklıları var,bölgede balık malzemesi satan ağırlıklı marketçi benim,böyle elden kolayca çıkarabilirim,yukarıda eklediğim sp kodlu dan 3 çeşit daha yapacağım, tek iğneli kullansam dahi aksiyonu bozulmuyor,ve normal sarım yaparken ara ara kamışın ucu ile geriye doğru kısa ve sert vurdurmalar da,sahte sağa sola güzel yayımlımlar yapıyor,yırtıcı balıkdan kurtulmak için sağa sola kıvrak hareketler yapan gerçek balık gibi
Satarken ne diyeceksin ? Denededim çok güzel yüzüyor mu? Yoksa , dendim iyi yüzmüyor mu? Üçüncü şık Denemedim bilmiyorum mu? Bence bu işin ticaretine gireceksen böyle girme Hem müşteri ve güven kaybı olur. Onun yerine deneyip işyapan sahteleri satmayı hedeflersen hem namın hem de şanın yürür.
6.5cm x05 ve x10vs alıncak 5.3cm 005 ve r114ob alıncak Uploaded with ImageShack.us 402a alıncak 7.3cm Uploaded with ImageShack.us 7.5cm r114ob ve a44e alıncak 402A 8.5 alıncak 9cm 097D alıncak 10cm alıncak ctoh alıncak 8cm c59 c27 alıncak 9cm c57 alıncak 7cm arkadaşlar yorumlarınızı bekliyorum ozellikle vedat dayımdan
Çok kalabalık bir liste sunmuşsun abisi. İnsanı yoruyor. 150 den fazla sahte arasında 13 adet alınması düşünülen sahtenin bir çırpıda yorumu taktir edersiniz ki biraz zaman alır. Zamandan da öte heves kırıcı olabilir. Özellikle düşündüğün 1-2 model varsa onları dile getirmen fikri olanlar için de yol gösterici olur.
Estagrfrullah kardeşim sallmamak ne demek.. Yalnız Nuri Abininde buyurdugu gibi o kadar fazla seçenek varki seçmek çok zor. İlla strike pro almak istiyorsan 005 renk kodlu olandan başla derim ben, modeli falan demiyorum sadece renklerden bahsediyorum o renk kodlu sahteyle çok balık alındıgını gördüm. Ama burda şuda var kardeşim avlanacağın yere göre bi sahte ve renk kartelası çıkarman daha mantıklı olur bence. Yani oralarda hangi sahte tipi, modeli ve/veya rengi verim alıyor..? bence ilk başta oradan başlarsan elemeye, işin daha kolay olur. Bak sana kendi düştüğüm bir hatayı belirteyimde daha açıklayıcı olsun Bu sayfadaki sahteler içerisinde şu an elimde olanlar -ilk resim 010, 005, 097D JL119F 005, 206, 010 yU ZURİ CRYSTAL MİNNOW WS PURPLE Artı strike pro glow, ve eg063f serisi yanı bu markadan ve vermiş oldugun resimlerden onlara yakın yada aynılarından bende olanları yazdım sana.. ama ben bunlarla balık tutabildimmi..? Tek tük.. Peki bunlarla balık tutamamam kötü olduklarınımı gösterir, kesinlikle hayır.. Anlıyomusun..? önermek mesele değil o en kolayı olurdu inan bana. Sen kendin o bölgedeki yemlik balıklardan, kullanan diğer avcılardan, Yada en basiti avlanacağın bölgeye yakın av malzemecisinden hangi renk ve modellerin talep gördüğünü öğrenirsen işin hafifler kardeşim.. Son olarak bunların istediğin rengini heryerde bulabilecekmisin oda var.. önce alışveriş yapacağın yere bi bakmanı sonra olanlardan seçime gitmeni tavsiye ederim.. kolay gelsin kardeşim..
tşkler fatih abi... ben bogazda üsküdardan avlaniyorum ve hic daha sahtelerle avlanmadım... bu sahtelerın cogunu bu forumda onerılen sahteler ve tabıkı bir kac tane kendi zevkime göre almayı dusunuyorum