Yeşil'in ikisinden de var hoks renk kodu. Birebir aynı sahteler. Çok yüzeyden geliyor gagalı olan. Kendinden gagalı hafif şişman olan daha klas yüzüyor bence. Beyaz kırmızı kafası da var bide. Gece özellikle ağır çekim yaptığımızdan hiç dalmıyor, sinir oluyorum. Klipsli de kullandım, klipssizde. Demek biraz tempolu çekim istiyor. Sabah suyu çalışacak zannımca. Zaten gümüş balığı formunda ve renginde. Çay içinde değil de çay ağzında kullanmak daha isabetli olacak sanırım. Benim av saatlerime uymuyor zannımca. Gerçi uzun süreler şans ta vermedim açıkçası. Bu sezon da zor şans bulurlar. Dura dura iğneleri paslandı güzelim sahtelerin.
Söylediğin doğru; kendinden gagalı olan yavaş çekimde de aksiyonu güzel alıyor. Fakat söylediğim gibi, diğerini biraz hızlı çekmen lazım. Ayrıca bu sahtelere gündüz vakti de şans ver Volkan. Son alınan Akya ve Levrekler gündüz alındı. Avlak deşifre diye videoları yayınlamadık. Ayrıca sahtelerden bir tanesi de Kofana'ya piercing oldu malesef
Hepsi çok güzeller İnan. Bende çantada da yüzlerce sahte olacağına belli başlı iş yapan banko 10 sahtenin yeterli olduğunu düşünüyorum ama benim içinde biraz geç oldu. Fire tiger rapala görüntü itibari ile ağlıyor artık, beni azad et diye. Bereketli avlarında kullanmanı dilerim...
Teşekkürler Fatih Aynen senin gibi düşünüyorum ki bundan sonra aman aman bir sahte alımım olmayacak Tiger ile daha çook işimiz var Öyle iki balıkla dişlenip azad yok
İnan bende rover 98 var, surf kamışınla takas edek mi ne dersin? Yanında bubble pen de veririm o da güzel bak. Hatta bubble walker da veririm, o zaten şahane. Hatta iki tane de big babol sakız veriim bak bu kadarını kimse yapmaz.
Süper teklif, ben de ne zamandır böyle teklif bekliyordum Yaşasın :cheer2: Özellikle big baboş aman big babol sakızlarına bayılırım :suspicious: :suspicious: :suspicious: