sahtelerim için yorumlarınız, hangisi için hangi saat sizce...

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında tekesss tarafından paylaşıldı.

1. tekesss

tekesss mehmet uzer

Favori Kamış:
    ryobi fuji
    En İyi Avı:
    levrek/2,250 kg
    pek gagalı ama çok dalıyor söyliyeyim.. havadan çekmek gerekiyor çoğu zaman, ancak çoook güzel yüzüyor gavur:D

2. tekesss

tekesss mehmet uzer

Favori Kamış:
    ryobi fuji
    En İyi Avı:
    levrek/2,250 kg
    13 gr civarındalar.. 10-30 gr atarlı olta ile 0.28 misina sayesinde çok güzel mesafelere gidiyorlar. max rap ler özel yapılmış sanki ama ok gibi gidiyor, inanılmaz başarılı, daha önce bu kadar füze gibi giden sahte görmemiştim.

3. serhat57

serhat57 serhat

hepsi seçilerek ve araştırılarak alınmış sahteler güle güle kullanın

4. Ege Demirağ

Ege Demirağ Ege Demirağ

Favori Kamış:
    Okuma Lure Mania 2.13 5-20 7''1
    Favori Makine:
    Daiwa megaforce 1000 A
    En İyi Avı:
    Önemli olan balığın büyüklüğü değil yaşadığın heyecandır.Heyecan ince misinayla tutulan balıktır-LRF
    İzmir civarında hepsi levrek alır kıyıdan :) özellikle sabah sahteleri ..
    Su üstü pek kullanmadım ama arkadaşımın sahtesine iri bir levrek binmişti river 2 sea rovera :) yo-zuri tekneden baraküda vb balıklar alabilir ..

5. volex21

volex21 Volkan

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40 Lineaeffe Spirit Surf 3.90 (fiyat performans 9/10)
    Favori Makine:
    Spro Red Arc 20'lik (Fiyat/Performans : 8/10)
    En İyi Avı:
    Levrek (57 cm - 2.100 gr ) Sargoz (700 GR kadar) Palamut (40 cm üzeri), Lüfer 40 cm, Çipura 950 gr
    Selçuk hocam, elindeki kadroya o sahteleri alırsan sorun çıkar benden söylemesi. :D Kalite sahteler, biz bu sahtelerle aynı çantada seyehat etmeyiz diye isyan çıkartırlar. :D:D:D

Benim de var bu tür sahtelerim. Takılsın diye en riskli yerlere atıyorum. Gene de sağ salim dönüyorlar. :laughing: Nerede gözde sahtem var, gidip o takılıyor. :laughing:

Aragon'un favorin olduğu levrek tutamamandan belli. :D:D:D Ayrıca ya yanımızda benden daha acemisi yoksa, ya gelenler en iyi sahtelerimi kullanıyorlarsa, ya aragon bana kalıra. :D (O zaman kalırım avlakta dragon gibi :laughing: )

6. befalcon

befalcon Sinan

Favori Kamış:
    Okuma V-System 2.70 10-40
    Favori Makine:
    Daiwa Megaforce 2500
    En İyi Avı:
    Dağ Alası 26 cm.,, Torik 3 kg
    Aragon çantamın favorisi. İlk defa at-çek yaptığım mekanda kurban olarak aragonu seçiyorum:laughing: Maksat mekanı tanımak. Yoksa ben Levrek yakalayacağım diyen biri aragonla sınırlamaz kendini.reeling At-çek e gelen sahtesiyle gelsin. O kadar para saydım da aldım. Sahteden anlayacak kadar at-çek biliyorsa sahtelerime sulanmayacak kadar da hassas olmalı insan. Ha yüzsüzlük bir kişilik özelliğidir o başka:laughing: