pek gagalı ama çok dalıyor söyliyeyim.. havadan çekmek gerekiyor çoğu zaman, ancak çoook güzel yüzüyor gavur
13 gr civarındalar.. 10-30 gr atarlı olta ile 0.28 misina sayesinde çok güzel mesafelere gidiyorlar. max rap ler özel yapılmış sanki ama ok gibi gidiyor, inanılmaz başarılı, daha önce bu kadar füze gibi giden sahte görmemiştim.
İzmir civarında hepsi levrek alır kıyıdan özellikle sabah sahteleri .. Su üstü pek kullanmadım ama arkadaşımın sahtesine iri bir levrek binmişti river 2 sea rovera yo-zuri tekneden baraküda vb balıklar alabilir ..
Selçuk hocam, elindeki kadroya o sahteleri alırsan sorun çıkar benden söylemesi. Kalite sahteler, biz bu sahtelerle aynı çantada seyehat etmeyiz diye isyan çıkartırlar. Benim de var bu tür sahtelerim. Takılsın diye en riskli yerlere atıyorum. Gene de sağ salim dönüyorlar. :laughing: Nerede gözde sahtem var, gidip o takılıyor. :laughing: Aragon'un favorin olduğu levrek tutamamandan belli. Ayrıca ya yanımızda benden daha acemisi yoksa, ya gelenler en iyi sahtelerimi kullanıyorlarsa, ya aragon bana kalıra. (O zaman kalırım avlakta dragon gibi :laughing: )
Aragon çantamın favorisi. İlk defa at-çek yaptığım mekanda kurban olarak aragonu seçiyorum:laughing: Maksat mekanı tanımak. Yoksa ben Levrek yakalayacağım diyen biri aragonla sınırlamaz kendini.reeling At-çek e gelen sahtesiyle gelsin. O kadar para saydım da aldım. Sahteden anlayacak kadar at-çek biliyorsa sahtelerime sulanmayacak kadar da hassas olmalı insan. Ha yüzsüzlük bir kişilik özelliğidir o başka:laughing: