Sahteyi klipse takamıyorum

Konu, 'Sahte Yemler' kısmında fztyasin tarafından paylaşıldı.

1. Kadir Levrek Peşinde

Kadir Levrek Peşinde SİDEPRENSİ eski nick im

Favori Kamış:
    OKUMA ALUMİNA SPİN KAMIŞ 240cm
    Favori Makine:
    süper passion 740m ve küçük kardeşleri
    En İyi Avı:
    süper maxim misina :9
    bu tip şamandıra top..bunun 20gr mı ve daha ağırları var..20gr tercih ederim..bir tanede 30gr lık al.renk beyaz yahut kırmızı olabilir..bu takımı normal yemli avda kullandığın kamışınla atıp çek.
    makinadan çıkan misinaya klips bağla, yumurta top tak.topun sivri tarafı kamışdan gelen misinaya baksın......2mt 25 lik ara beden,bir ucuna silikonu bağla,diğer ucuna klips tak..:)
    takımı fırlatırken önce silikon nerelerde onu kontrol et..dalgın olursun bir yere takılır..fırlatırken çatt diye bir ses duyabilirsin :)
    temsili foto:
    http://www.avmarketi.com/asp/product/10619/OSKAR-BULRAG-SAMANDIRA-30-GRAM

2. KANLIKAYA

KANLIKAYA Alper

Favori Kamış:
    D.A.M.
    Favori Makine:
    Okuma Safina SNa-25
    En İyi Avı:
    Yiyiciyim :)
  3. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi teşekkür ederim bu hafta senin söylediğin bu sistemi deneyeceğim.

Abi bu daha pratik gibi görünüyor bulabilirsem bir pakette bundan alayım ben teşekkür ederim

4. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Abi spin takımım ile kullanmayayım mı? Yemli takım ile derinliği mi ölçeceğim yoksa sürekli yemli takımım ile mi kullanayım. Spin kamışım okuma alumina8 10-40 atarlı yemlisi cormoran tele100 75-100 atarlı

Son düzenleme: 19 Eylül 2012
  5. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    20gr şamandıra top bulursan sorun çıkarmaz spin kamışın..kamışın boyu ne bilmiyorum..240 lık bir kamışla 2mt lik bedeni fırlatırken dikkatli ol..sen fırlatırken silikonun bir yere takılır sonra çattt diye bir ses:D 3mt lik kamış daha çok uygundur toplu silikon çekmelerde..

yemlide kullandığın kamış buysa,,bence bunu kullan..
    balık tutarsanda sahtene bir ad tak onu lanse et...zira mini mini bebelere iştah kabartan oldukca fazla...hihi

http://www.avmarketi.com/asp/product/2903/CORMORAN-PROFILINE-Tele-100-3mt

6. fztyasin

fztyasin yasin özkan

Evet abi kamışım bu. Spin kamış 2.40 lık ilk aldığımda kolay olur diye 2.40 almıştım ama şimdi keşke 2.70 ya da 3 alsaydım diyorum.

Bu ay alacağım bir kaç sahte ile silikon iğne misina vs. var, zaten bu ayki malzeme limitimi doldurmak üzereyim ama önümüzdeki ay biraz daha büyük bir spin kamış düşünüyorum :D

Sahtenin isimlerini seninkilerden çalarım artık abi müsadenle :) ben senin kadar yaratıcı isimler takamayabilirim onlara.

Aklımdaki tüm soru işaretlerini sıkılmadan tek tek sildiğiniz için sana ve volkan abiye tekrar teşekkürler... Avlarınız daim olsun abi

7. Kadir Levrek Peşinde

Favori Kamış:
    Favori Makine:
    En İyi Avı:
    toplu takımı yemlide kullandığın kamışınla atıp çek..spin kamışın 3mt de olsa..teleskopik kamışın kadar sağlıklı olmaz atımın..icabında 30gr lık şamandıra takarsın abanırsın rüzgarda..spin kamışınla top atarken fazla abanmamaya bak..;)