Abilerim kardeşlerim yazdığım ilk rapor bi hatamız olursa kusura bakmayın.17 yaşındayım dededen gelen bi merakım hep olmuştur balığa neyse güzel bi pazartesi sabahı saat 6.30 butun hazırlıklar tamam bir arkadasımla yola koyulduk yarım saat sonra göletlerdeydik 2-3 saat kadar kasıkla at cek yaptık ama sonuc yok yer değiştirmeye karar verdik yolda otostop cektiğimiz abiler elimizi bos görünce 2 tane ufak turna balığı hediye ettiler favori avlağıma gelmiştim burdan hiç boş dönmedim yine öyle oldu 1 saat içinde kaşıklarımı test etme fırsatım oldu slikon gri renkli balık seklindeki kasık ve 3 numara kırmızı benekli döner kaşıktan fazlasıyla verim aldım 4 tane cok güzel oklama tuttuk bir tanede otun önünde acemilikten kaynaklandı kaçırdım ota takılmasın diye panik yapınca yukarı kaldırdım balığı o sıra zıplıyınca kancadan kurtuldu vakit doldu saat 12 gibi eve dönüp balık temizleme zamanı gelmişti ) Herkeze hayırlı avlar hayırlı bayramlar Fotoğraf yüklemeyi bilmiyorum yardımcı olursanız fotoğraf atarım
tebrikler güzel kardeşim kısa zamanda güzel balıklar almışsın ama daha fazla resim görmek isteriz.lavabonun üzerinde değilde doğada çekilmiş. sevgilerimle.
Tebrikler Buğra güzel balıklar almışsınız. Bu sene bende memlekete geldiğimde bir gezip yokladım mollaköyü. Gördüğüm farklı farklı irili ufaklı göletler gerçekten turna cenneti. Meralarınız çok güzel, peşini bırakma derim. Oradan 105 cm tutulduğunu görmüştüm. Devamı rast gelsin...
Teşekkurler değerli yorumlarınız için abilerim bidahiki seferde bol bol resim çekicem göletlerimiz gerçekten turna cenneti ama bilinçsiz av yapan cok var otun önünden alınan 15-20 cm balıkları bile alan var
tebrikler buğra.mollaköy göletlerini avcumun içi gibi bilirim.ama zamansızlıktan bu yaz çok kısır geçti benim için.koskoca yaz 1-2 kere gidebildim mollaköye.
Nasip olursa abi bigün beraberde av yaparız yanında birinin olması herzaman daha keyifli oluyor abi genelde tek basıma gittiğim için biliyorum
çok iyi be hafız ben de yenicamide oturuyorum balıklar on numara nerdeyse her hafta sonu ordayım beraber avlanırız bir gün
buğra dostum ellerine sağlık istanbuldan arkadaşlarla balık avı için gelmeyi düşünüyoruz tavsiye eder misin?
Konu biraz eski ama bende istanbuldan mollaköye balığa gitmeyi düşünüyorum. Ama malesef daha önce oralara hiç gitmedim ne kullanılmalı nereden avlanılabilir gibi konularda yardımcı olabilirmisiniz. Teşekkürler.