Yazılarını oturup incelemedik elbette, şöyle göz ucuyLa bakmak bile kâfi. Okumaya çalışınca ne söylemeye çalışdığın gerçekden anlaşılmıyor. Ve Hüseyin abi'nin de belirttiği gibi gerçekten çok rahatsız edici. Hani imlâ kurallarını harfi harfine yerine getiremesen de anlarız. Burada kimse edebiyat öğretmenliği taslamaz elbette. Ama harfleri yutupta kısaltman yetmiyormuş gibi, birde her kelimenin baş harfini büyük yazmışsın. Emin ol ki, her kelime başında ''büyük harf tuşu'' 'nu etkin hale getirip, sonra tekrar kapamak daha zor ve meşakatli. Bizim Türkçemiz daha zengin bir dil. Ve dilimizi temiz kullanınca ağzımıza daha çok yakışıyor. Ne mi yapabilirsin? Aslında çok şey. Biraz özen göstermen yeterli. Bu arada aramıza hoşgeldin ve davetin içinde teşekkürler.
Sakarya devlet hastanasinin ilerisindeki garajların biraz ileisindeki semt. Balık her zaman var. Molla köyün girişindeki büfe bir ay önce kapalıydı.Ama daha önce orada da yemlik balık satılıyordu. Sizlere rasgele.
Sevgili arkadaşım, tahsilini falan bilemem elbette ama buraya yazı yazabildiğin ve de yazılanları okuyabildiğine göre, en azından ilkokul birinci sınıfı bitirmişsin. Bu durumda şöyle yapmalısın. İlk olarak öğretmeninin sana öğrettiği o düzgün Türkçeyi düşün. Sonra da, o bozduğun düzgün Türkçeyi yeniden düzeltmek için çaba sarfet. Çünkü bizler öyle yapıyoruz, hatta bu forumda öyle yapmak zorundayız. Sen de bu konuda bizlere yardımcı olur ve hassasiyet gösterirsen seviniriz. Sanırım ne yapman gerektiği konusundaki sorunun cevabı buydu.
Aramıza hoşgeldin güzel kardeşim sen hiç yamuk yumuk balık gördünmü? Yok değilmi Hepsi yaşadığı ortama göre yaratılmış hidro dinamik yapıda kalem gibi düzgün.Fotoğrafından görüldüğü gibi sende düzgün gözüküyorsun.O düzgün görüntünün gereğini yerine getir ve pazaryeri gibi kullandığın bu sitede küçük kardeşlerimizin, Bayanların ve yaşça bizden çok büyük saygı ve hürmeti ençok hak eden ağabeylerimizinde olduğunu unutma bunu göz önünde bulundurarak yaz. Ben böyle konuşuyom napam demişsinya bu sitede konuşulmuyor,Yazılıyor sende yaz güzel kardeşim sende yaz ama güzel yaz...keyifli paylaşımlar...
tamam ailevı bı site anlıyorum ama neden bunu bu kadar uzattınız onu anlamadım hayır cıdden kendı yazımdan korkmaya basladım her neyse sıze hayırlı muhabbetler rahatsız olanlardanda ozur dılıyorum he saygıdan deıl rahatsız olduklarından dolayı....
Selamun Aleyküm.. Aßilerim Kardeşlerim ßende Sakaryalıyım.. 19 sene istanbulda oturmamın ardından sakaryaya taşındım yaklaşık 1 senedir burdayım... Mollaköye gittim 1 kaç defa pek iyi balık alamadım... Yardımcı Olursanız bu konuda sevinirim.. ne Tür yem önerirsiniz Mollaköyde hangi göletlerden daha iyi verim alabiliriz... ßu arada aralık 25 sezon kapanıyormuş Sezon kapanmadan Mollaköye gidecek varsa gelebilirim veya benim davetlim olarakta gelebilirsiniz arkadaşlar abilerim.. saygılar selamlar...
aßi kusura bakma ya forumlara alışığım ama vBullettin pek kullanmadım o nedenle sanırım yanlış yere 2 kere yazmışım benzer yazıları sorry istersen silebilirsin Tşkler uyarın için
Molla Köy SEzonun son avı Arkadaşlar abiler bu Gün son avımı yapmak üzere mollaköye gittim.. Açıkçası umduğumu bulamadım sadece 1 tane balık alabildim.. Yanımda kamera olmadığı için balığın resmini eve gelince cektim.. 50 cm Civarında 700gr kadar bi balık ßu senenin son Oklamasıydı. Balık çok nazlı... akşam saat 4 buçuk civarında çektim balığı... 15 dk Boyunca oynadı balıkla burnuyla vura vura balığı gezdirdi... Sonunda sanırım dayanamadı oda Aldı bende onu aldım.. Mollaköye gidecek olanlara tavsiyem vazgeçin Sezon kapandı.... Resimde ufak gözüksede 1-85 boyundayım dirseğimden parmak uclarıma kadar uzunlugu var YAnlış anlaşılma olmasın
umut ben sakaryadan kadir abin canlı yem ve şu anda balık oynamaya başladı tekrar canlı yemde erenler belediye karşısın da rastgele balıkçılık var orada bulunuyor selamlar