Selemınaleyküm dostlar. ben sakaryadan tuncer. Arnızda bulunmaktan onur duydum. gerçekten çok güzel bir site.Burada yapılan paylaşımlar gerçekten görülmeye değer. Bilgisi az olan veya hiç olmayan balıkçılar için tam bir ustalıkla hazırlanmış konular resimler bir çok dökümana sahip bir site olmuş. Harızlayan ve emeüi geçen herkese candan teşekkür ederim. Huzur buldum ...
tuncer abi aramıza hoşgeldin bu site benzerlerine hiç benzemiyor gerçekten.balıkavi.net olarak biz burda bir aileyiz...ve artık sende aileden birisin. herkese rastgele........
Merhaba, hoşgeldiniz... Sevgili sazancının da dediği gibi, biz bir aileyiz ve siz de bu ailenin bir üyesisiniz artık... Dilerim sizin paylaşımlarınızla bilgilerimiz daha da artar... görüşmek dileğiyle, sevgiler...
hoş geldin komşu hele şükür sakaryalı birisi geldi bizde sakarya team kurarız inşaallah bende erenlerdenim
Merabalar Aslinda Bende Yeniyim Ama Hoş Geldin Erenlerinbabasi . Burasida Bağimlilik Yapiyo Balik Avi Gibi. Bi Girdim Bidahada Çikamiyorum . Hadi Hayirlisii...
Siteye hoşgeldin hemşerim..dediğiniz gibi çok güzel ve aydınlatıcı bir site bu iyi ki varsın balikavi.net
TUNCER BEY;hoş geldiniz sizide aramızda görmekten mutluluk duyduk.. not: imza bölgenize profil ayarlarınızdan ulaşıp isminizi ve doğum yılınızı yazar iseniz teşekkür ederiz