Saolasın Kadem abi. Çeşit olarak tatmin edici gerçekten, umarım boylar da tatmin edici olur bundan sonrakilerde.
Tebrikler Aret, her ne kadar avın sonlarına doğru keyfini kaçırmışlarsa da güzel bir av ve gün geçirmişsin. Daha keyifli avların olmasını dilerim.
Teşekkürler Serbülent, iyice alternatif av yöntemlerine yöneliyorum bu aralar. Sizin oraya gelip pisiye olta atmayı düşünüyorum, şansımız olur mu?
Dostum o zaman gel beraber deneyelim şansımızı Ben hemen hemen her sene bir veya iki defa deniyorum şansımı. her sene bir adet yazıyorum tabelaya
Benim mera oldukça sakin, mahallem olduğu için yanıma kimseyide yanaştırmıyorum. bir yanda Pisi bir yanda Zargana avı şeklinde keyifli bir av günü geçiriyorum.
Çok güzel, o nadide balıktan senede 1 tane yeter zaten Sen gideceğin zaman bana özelden haber et mutlaka buluşup yapalım bu avı. Hem de tanışmış oluruz.
Kurban bayramı tatiline hazırlan o zaman şimdiden Bak biraz da iştahını artırayım Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us
evet eşkinalar ufakmış bende haberini aldım çok nadir iri balık geliyormuş.. Kurtulamayana yapacak birşey yok ağzını boğazını paramparça ettikten sonra geri atmanında bir anlamı kalmıyor..
Çok harika eski bir Büyükdere'li olarak eski günler canlandı birden gözümde. Haberini sabırsızlıkla bekliyorum.
Ne yazık ki bu seneki eşkinalar gerçekten ufak. Allah'tan dev gibi iğne kullanıyorum da yutamıyor ufaklıklar.
Tebrikler Aret kardeşim, güzel raporun ve avladığın balıklar için ellerine sağlık, afiyet olsun hoşçakal.
İskorpitler harika duruyor eşimle şimdilik sadece tavasını yaptık, çorbası nasıl yapılır öğrenebilirsek onu da denemek isteriz dün gece bogazda 1 çinekop 1 Orta boy iskorpit aldık 1 tanede çinekop büyüklüğünde istavrit en çok iskorpite sevindik güzel av olmuş tebrikler (iskorpit çorbası tarifi verebilirsen denemek isteriz)
Tebrikler, umarım daha iyi avlar yaparsınız önümüzdeki günlerde. Bir küçük tencere iskorpit çorbası için 4-5 tane orta boy balık yeter. Tarifini daha önce şu sayfada yapmıştım, linkten görebilirsiniz. Afiyet olsun ve rastgele http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=29734