Bende diyordum ki, İbocan nerde kaldı, bu muhabbete girmedi diyemrsparkle Her nedense, Nuri abimizin açtığı raporlar ilk 10-15 mesajdan sonra daimi muhabbet köşesi oluyor Gönlünün ve dilinin güzelliğinden olsa gerek
koşuşturmadan bende bu güzel raporu görmemişim eyyyy be güzel insan o sevgi dolu güzel yüreğin gene kendine yakışanı yapmış amatörüm diyenler amatörüm diye geçinenler tekrar tekrar seyretsinler bu koca yüreği
Sevgili Nuri ağabey, Ne büyük gönüllüdür o Erdem kardeş ==-Niye salisen ==- . Cevabın bir önemi yok zaten Denmiştir denecek olan, ve gönlü geniş Erdem kardeşimiz 40cm boyunda pullu sazanı geldiği yere çoktan iade etmiştir, aslolan söze istinaden . Bunu anlamaktır Anadolu, ağabeylik, kardeşlik, öğreti Demek istemiyorum ama; ağabey denilenlenler, amatör denilenler anlamalıdır bu gönlü Ama bir gün anlayacaktır gerçek amatörler Erdemleri, Nurileri Geleceğe ışıksınız sizler, Anlayacaklar gerçek amatörler, gerçek ağabeyleri, gerçek amatörleri Sizi seviyorum. Yakala bırakın hedef olan bir av disiplini olacağı günlere. Sevgi saygı ve selamlarımla
Hımmmmmmmmmmmmm, demek ki garibim PC temelli göçtü. Eskiden saniyenin 999 da biri mi desem, 1000 de biri mi desem bir ışık gelir, tezcene giderdi. Acep şimdi o da mı gelmez oldu. Vallah billah cevap mesajlarını falan da, kimse istemir sizden gayrı. Gurbani, gözlerimiz yollarda beklirez. Daha fazla bekletme bu gardaşlarını. :thumb: :thumb:
Evet, görünen o dur ki, Nuri kadeşimize yeni bir PC mi olur, Notebook mu olur, yoksa bir tablet mi olur, bunlardan birini almanın yolu gözüktü. hihi hihi