Samandıra Göleti

Konu, 'Göller, Barajlar ve Akarsular' kısmında osmantasci81 tarafından paylaşıldı.

1. xhergele1

xhergele1 yasin aydın

Arkadaşlar ben samandırada oturuyorum...Bol bolda balık tutmaya gidiyorum çok çok büyük balık var dersem yalan olur ama şükür göletimiz kurumadı akşam üstü gidip çok ii stres atabiliyoruz samandıra göleti hakkında mrak ttiginiz herşeyi sorabilirsiniz.. :)

2. xhergele1

xhergele1 yasin aydın

samandra hakkında istediginizi sorabilirsiniz ben samandırada oturuyorum.. balık tuttmaya elverişli kurumadı ama çok çok büyük balıklar yok

3. hasan55

hasan55 hasan şahin

Favori Makine:
    alba star
    En İyi Avı:
    4,5 kg. sazan
    Merhaba Yasin kardeşim buaraya Avrupa yakasından nasıl gıdebiliriz mevki olarak az çok biliyorum ama tam yerini tarif edersen sevinirim.

4. muratmurat

muratmurat MURAT

Favori Kamış:
    sorrento-okuma salina-shimano
    Favori Makine:
    okuma salina sa5 shimano-xtb
    En İyi Avı:
    sazan
    selamlar

ben en son 15 gün önce gittim içeri araçla giriş 7.50 tl ve kamış deneme amaçlı bir yoklama yaptım ama orada balık olacagını zannetmem hele büyük balık cok zor bir ihtimal ama dinlenmek veya piknik için iyi cocuklarda orada bulunan küçük botlarla gezebilir

5. sağlıkçı

sağlıkçı ahmet

En İyi Avı:
    3,5 kilo tatlı su kefali
    Osman Kardeş öncelikle sana ve bu sitenin üyesi arkadaşlara selamlar. İst.Anadolu Yakasında oturuyorsan sana bu konuda yardımcı olabilirim.biz hafta sonları Tatlı su kefali avına gidiyoruz tanışalım istersen bize katılabilirsin.Ben Sancaktepede kamuda memur olarak çalışıyorum.

6. aga3461

aga3461 tolgahan

xhergele1 kardeş merhaba ben kartalda oturuyorum ve balıkçılığa meraklıyım.. balık tutayım yiyeim diye bi derdim yok sadece hobi olarak çok sevdiğim için bana tutayım yeter.. bu samandıradaki göletle ilgili bilgin var mı tutabilir miyim yani? gidip eli boş dönmek istemiyorum.. aga3461@hotmail.com msn adresim bilgilendirirsen sevinirim..

7. ercioz

ercioz ercan

Sayın sağlıkçı ben de kurtköyde oturuyorum ve tatlı su avcılığını tercih ediyorum. Eğer programınız uyarsa bir gün sizin kefal avınıza katılmak isterim.