Arkadaşlarımla şamlar barajına gezmeye gideceğiz piknik açısından bende balık sever biri olduğum için senelerdir her türlü balık avına gittiğim için oraya oltalarımı götürmek istiyorum acab yasak filan varmı barajda sonra taklaya gelmiyim. Eğer yasak yoksa da ne tür balık çıkar ne kullanlanmalıyım ne tür olta atmalıyım?
Aleyküm selam bizde memnun olduk seni aramızda gördüğümüze Her an taklaya gelebilirsin http://www.balikavi.net/dokuman/sirkuler372.php#bolum3 bu linki okursan taklaya gelmekten kurtulma ihtimaliniz yüksek
Saolun Serdar bey, Bende aranızda bulunmaktan mutluluk duydum artık ben balık görüntülerimi ve maceralarımı sizlerle paylaşmaya devam edeceğim.
Foruma hoşgeldiniz aşağıdaki linki kullanarak imza ayarlarınızı yapabilirsiniz, İsim, yaş, nereden ve kan gurubunuz, http://www.balikavi.net/forum/profile.php?do=editsignature Keyifli paylaşımlar,
Bide arkadaşlar okudum bu avlanma kurallarını ama anlıyamadım yada kafam almadı ben şimdi şamlar barajına gitsem olta atıp balık tutmama izin verilmiyecekmi yasak mı yani olta atmak anlamadım valla daha net bir açıklama yaparsa bilgisi olan arkadaşlar sevinirim.
Teşşekürler kardeşim saolsın. Peki arkadaşlar ben bişey daha soracağım ben akvaryumcuyum akvaryumum için farklı balık türleri ufak balıklar toplamak istesem buda yasak mı? Mesela değişik lapistes türleri filan oluyor bide baya değişik türlerle karşılaşa biliyoruz boyları 3 cm ile 5 6 cm arası değişir. bunlrdan 5 er 10 ar tane almaya kalksam bana bir mani çıkarırlarmı acab bilgisi olan varmı?
estagfurullah abi ne demek biz bir aileyiz burada, ayrıca bey yerine Serdar yada kardeşim derseniz daha da mutlu olurum çıkmış bile imza ayarlarınız hayırlı uğurlu olsun abi 1 nisan ve 30 haziran arasında yasak var yanımıyorsam daha bilgili arkadaşlarımız yardımcı olacaklardır saygılarımla
bu konu da da belli yasakların olduğunu biliyorum anca yurt dışına çıkışlarla ilgili olması lazım yasakların yani evde akvaryumda beslemek amacı ile yasaklamalar olduğunu sanmıyorum abi ve yine de bilgisi olan arkadaşlarımın yada ağabeylerimin bu güzel soruya yanıt vereceklerini umuyorum
Teşekkürler serdar, artık bundan sonra devamlı görüşürüz kısmet olsaydıda geçen sezonki plamaut zamanındaki görüntüleri duruyor olsaydı burda yayınlamak çok ayrı bir zevk olurdu gerçekten kısmetse bu yaza sonundaki avlarımla herkeze hem görsel açıdan hemde işlev açısından yardımcı olucam.
Hasan Bey Samlar barasi bolgesinde balik avciligi yasaklanmissa burdan herhangi bir yontemle her hangi bir balik almaniz kanunen mumkun degildir.Hangi yontemle olursa olsun edineceginiz baliklar avlanmis olacaklardir. Eger Samlar barajinda Turna veya Sazan avlamak yasaktir denseydi olay kismi bir yasak olurdu.Ama arkadasimin verdigi bilgilere gore bu kismi bir yasak degil. Sorumlu davranisiniz ulkemizin milli degerlerini korumak ve kanunlarini isletmek yonunde bizlere gurur veriyor ve ornek oluyor. Cok tesekkur ederiz. Sevgi ve saygiyla..
selam arkadaşlar nasıl yassak gölün hertarafını ağlarla çevirmişler parça parça kısa ağlar hep o köyün insanları jandarmamızın o ağları toplaması lazım ve bol bol ceza yazması lazım
doğrudur Metin abi.bizde ceza kesilmesini istiyoruz ama jandarma yada diğer memurlar birazcık(!!) vurdumduymaz davranıyorlar
şamlar Merhaba Arkdaşlar şuanda şamlar Barajinda Balik Avi Selbestmi Hafta Sonu Turna Avina Gitmeyi Düşünüyorum En Iyi Verimi Nasil Alirim
hem sezon kapalı hem şamlar yasak şamlara gideceğine (sezon açılınca)mermer ocaklarının oraya yada daha yukarılara bir yere git derim ben
şamlar barajı ava açıldı ama su yok benim tavsiyemde sazlıdere barajının sazlıbosna köyüyle mermerocaklarının arasıdır amaaaa sezon açılınca yani 1/4/2008 de
Şamlar barajı Turna Avı arkadaşlar son zamanlarda Şamlar barajına turna avına Giden varmı durum bilgisi verirseniz sevinirim hafta sonu gitmeyi düşünüyorum