Arkadaşlar ben babamla biliyorsanız Samsun Ayvacık barajına gidiyorum nediyosun av için musait bir bölgemi olta olarak ne kulanabilirim ben bu işte daha yeniyim nediyosun
tamam abiler özür dilerim ya bu bende ağız alışkanlığı olmuş bende zaten mesajları yazdıktan sonra düşündüm abi desem diye HEPİNİZDEN ÖZÜR DİLİYORUM HADİ ABİLER RASTGELE
Standart baraj malzemeleri ile git. Küspeli sazan takımı,mantarlı olta,dip oltaları. Barajda sazan,levrek ve yayın var bildiğim kadarıyla. Yayın için epey bir yukarılara gitmeniz lazım. Yem olarak,hamur ve solucan ile iri,siyah gübre solucanını yanından eksik etme. Bu zamana kadar hiç nasip olmadı bana ama tatlısu levreği olduğu için kaşık ve sahte yemde deneyebilirsin. Ben en son gittiğimde sazana zorlamış ama sadece dip oltasıyla levrek yakalayabilmiştim., Çarşambadan samsun'a dönmek için belediye otobüsü beklerken yarım saatliğine olta attığım köprünün ayağının dibinden 1,5 kg luk sazan yakalamıştım. Nasip oldum mu oluyor işte Sana bol şanslar yeğen ...