Samsun Levrek Avı

Konu, 'Denizlerimizden Güncel Av Raporları' kısmında kurbagaprens tarafından paylaşıldı.

1. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Çok teşekkür ederim. Satenin markası Fortuna Salti A57 :) Dahla önce bukonuda özelden de mesaj aldım. Konuma mesaj yazılsın meraklısı değilimdir. Yani popüler konular peşinde olan biri asla değilim. Ama konunun altına bir tebrik yazmayı çok görüp özelden bilgi soran arkadaşım. Şimdi buradan öğrensin.

:) Çok teşekkürler. Naçizhane amatör fotoğrafçılılkla da ilgiliyim. Bu kompakt bir makina ile çekilmiş pozu SLR ile çekmiş olsanız çok daha güzel sonuçlarla karşılaşabiliriz.

Tüm yazdıklarının altına gözüm kapalı imza atıyorum abi. Zaten egosunu aşmış her arkadaşım konuyu senin söylediğin tarzda ele almaktadır. Ben de böyle düşündüğümden sosyal paylaşım alanlarında tahminleri istedim. Ve sonrasında gerçek bilgileri verdim zaten. 1 kişi haricinde çok afaki tahminler almıştım. Bu hoşuma gitse de kesinlikle gerçek bilginin verilmesi taraftarıyım.
    Teşekkürler. Rastgelsin.

:) Çok teşekkürler. Görselde değil gerçekte 7-8 kg'lıklar rastgelsin.

2. Şimal

Şimal İsa Sivri

Favori Kamış:
    Lineaeffe Surf Mill 4.20
    Favori Makine:
    Daiwa Emcast Plus 5000
    En İyi Avı:
    Balık Avı Dostlarım...
    Tebrikler levrek gayet güzelmiş ama fotoğraflama tekniğide profesyonelce olmuş:D Bundan sonra fotolara hangi gözle bakmamız gerektiği açısından oldukça faydalı oldu teşekkürler:thumb:

3. timursen89422

timursen89422 timur

tebrikler yakışıklı balıkmış:)

4. Sebastian

Sebastian Murat Yıldız

Favori Kamış:
    Okuma V System 2.40
    Favori Makine:
    Okuma Trio 40
    En İyi Avı:
    2.750 gram yazılı orkinos 3 kilo şeytan gridasi sayısız zargana turna sinavrit ve niceleri
    o rapala bana tanıdık geldi kamısa baglı olan ? markası ney acaba bendede oyle bir turuncu rapala varda :)))

5. rapalacikral

rapalacikral ali

tebrikler
    :)

6. kurbagaprens

kurbagaprens Ergin DEMİROĞLU

Favori Kamış:
    Major Craft Solpara 274 up to 50.gr
    Favori Makine:
    Shimano Stradic C3000HGFK
    En İyi Avı:
    1 cm Lepistes
    Çok teşekkürler İsa Bey. Bana göre çok doğru bir fotoğraflama tekniği. Fakat daha doğru olanı ölçü aletleri ile boy ve kilosunun da bildirilmiş olması.

Çok teşekkürler size daha iyileri rastgelsin.
    Markayı bir önceki mesajımda yazmıştım. Fortuna Salti A57 kod numarası

Çok teşekkürler.