abi o adam o kadar balığı ne yapıcak allah aşkına ziyan edicek bu 1 ikincisi ayıp ya gözü doymamış amcamın valla sülalesi değil yedi ceddine yeter o balık ama çok fazla ya neden insanlar yeterini bilmezlerki :'(
hayır asla öyle bişey olamaz, insanlık dışı bu ya resmen katliam şuraya bak, ben buna yuh artık derim bu ne böyle ya, ne desem boş arkadaşlar bukadarıda çok fazla, ben böyle bişey yapmam, he bukadar balığı yakalamak isterim denk gelsin yakalarımda, ama yiyeceğim kadarını alır gerisini salarım, keyiflenirim okadar balık yakalarken ama mutlaka salarım, bukadar canlının vebali ödenirmi, resmen israf bu ya ve israfta haramdır, çok kızdım bu amcaya torunları ne yakalayacak acaba
bu arada sanada kızdım arkadaşım haberin olsun, hemşerim diye benim ne suçum var ben mi yakaladım onca hayvanı, aynı havayı soluyoruz diye o amcayla benim ne alakam var, herkes kendine baksın lütfen, yukarıda allah var herkes ona hesap verecek, ama beni kırdın, tanımadığın bi insanı o katliamcıyla nasıl aynı kefeye koyarsın, ben havuzlarımda yetiştirdiğim balıkları göllere barajlara saldım senin bundan haberin varmı