Kesin bir bilgim yok Nuri abim, ama görünüş itibariyle benzer taşlar, sanırım aynı işe yarıyorlardır, bir bilen var ise ve paylaşırsa bende sevinirim
abicim bu balıkları 2 arkadaş tuttuk.çok güzel analiz etmişsinde biz oltacılar nekadar bu balıkların geleceğiyle oynayabilirizki.
Sevgili Levent sen ve arkadaşın, ben ve benim arkadaşım kesinlikle oynayamaz, Ama bütün balık sevdalısı Leventler ve Muratlar bir araya gelirse Gel biz biz olalım, limit aşımı yapmayalım, yapan arkadaşlarımızı uyaralım, emin ol balık avcılığımız bilinçlendikçe daha güzel ve zevkli olacak Sevgiler
haklısın murat abi ama inan biz amatör balıkcılar bukadar balık tutmakla bir etki yapacağımızı sanmıyorum.kaldıki bu tür avları yılda 1 sefer ya yaparız yada yapamazyız.şundan söylüyorum yaklaşık 2 ay önce av yaptığımız dökmelikte kancam ağaya takıldı.kopması için oltamı zorlarken ağayı çektim.arkadaşla iyice asıldığımızda yaklaşık 50 metre uzunluğunda misina ağı topladık.gördüklerime inanamadım.yüzlerce balık ve yengeç ağaya takılmış ve ölmüş.çok üzüldüm.balıkcılar serdikleri ağayı kayalara takmışlar ve oracıkta bırakmışlar..bunları gördükten sonra bizim oltayla yaptığımız avlarımızın ne denli balık neslini azaltacak bilemiyorum.tırıvırıyı yasaklayanlar lütfen bu misina ağayıda yasaklasınlar.