Sitenizi uzun zamandan beri takip ediyorum. Genellikle Tatlısuda avlanırım. Av yerleri olarak Vezirköprü, Bafra ve zaman zaman da Kavak Düvenbaşı göletinde avlanırım. Sitenize üye olan Musa KARAOĞLAN ile tanışıyoruz. Hepinize saygılar ve sevgiler
Merhabalar, ekibe hoşgeldiniz.. (yalnız bu avatar ile hoşgeldin demekte bi tuhaf oluyor sanki. kikikikikikii)
"İşte geldim burdayım işte ben Kavaklıyım" Bahri bey siz bakmayın Yakup abimin takılmasına ben evlenmeden önce safkan Termeliydim. Yaklaşık iki sene önce ise % 49 Kavaklı oldum % 51 terme duruyor hala. Asıl Yakup abi tam bir hanım köylüdür. Pardon dilim sürçtü Bafralı diyecektim "hanım köy dedim". Kusura bakmayın Forumumuza hoşgeldiniz. Umarım neşeli, bol paylaşımlı zaman geçirirsiniz
Ömer abi kim demişse yalan demiş. Ben bir sefer gitme şansı yakaladım. Sabah 4 de gelmiş olan arkadaşlar yemlemeyi çok güzel yapmışlar ve yarım kiloluk dan büyük balıklar alıyorlardı. İnşallah yazın beraber gideriz. İşte aşağıdaki resim oradan. Bizim şansımızda bir tane vardı o gün. Yakup abimle de gittik o göle bir sefer elimiz boş dönmüş ama güzel bir gün geçirmiştik. sanırım Yakup abimin bahtsızlığıydı. Yoksa ben tek gitsem kesin bi iki sazan kapardım
Bahri bey aramıza hoşgeldiniz İzmir' li akınının ardından bir Samsun' lu arkadaş iyi geldi Samsun' a sevgiler selamlar
Boş dönmüşüz, hadi be kardeşim, boş dönen sendin. o tatlsu kefallerini balıktan saymıyorsun yada hafızan nedense işine gelmeyen konularda seni yanıltmakta ısrar ediyor
Güleyimde boşa gitmesin. O balıkları sen balıktan sayıyosan niye tuttuktan sonra geri bıraktın. Hafızam çok iyi maşallah
Of of çok güzel olur vallah Ömer Abi. Hem Yakup abimin "suya atlama" olayınıda sizlerde görmüş olursunuz Bana sözü var yazın atacak kendini sulara kıyafetle, mıyafetle