Su avcılığı ve kara avcılığı hobilerim arasındadır. Özellikle Terme Simenlik gölünde geçmişte ağ balıkçılığı ile kara avı çok yapmışımdır. ancak şu an samsunda memur olduğum için fırsat buldukça hafta sonları olta balıkçılığına gitmeyi düşünüyorum.
Hemşerim hoş geldin,bildiğin gibi bu site daha çok amatör ve sportif balıkçılık amaçladığı için geçmişte ağ ile yapmış olduğun balıkçılığın kendinde kalmasında fayda var,benden söylemesi tekrar hoşgeldin der iyi paylaşımlar dilerim.
Erhan aramıza hoşgeldin.Sana ağ konusu başını ağrıtır demiştim ama.Neyse, sitedeki arkadaşlara ağ meselesinin anılarda kaldığındanda bahset istersen.Görüşmek üzere
Namık usta Erhan la tanışırız ve bugün tanışma topiğini açarken tesadüfen onun çalıştığı yerdeydim.Ona ağ meselesini sorduğumda çok eskiden Termede avlandığını ve ağ ile avlanmayı bıraktığını söyledi zaten.Artık oltayla avlanıyor.Zannediyorum kendisi müsait değil ,yoksa kendisi bu açıklamaları yapardı, hiç merak etmeyin.Erhan nerdesin çabuk çık ortaya
Doğrudur,bilmemek ayıp değil,öğrenipte uygulamamak ayıp.Önemli olan üyelikten sonra doğruları yapmaktır.
Teşekkürler arkadaşlar öncelikle hepinize teşekkür ederim. ancak ağa takılan arkadaşlar beni yanlış alamasın o daha önceleri kürütme denilen bir sistemdi mazide kaldı. Şu an pek vaktimiz yok uzunboylu ama fırsat buldukça olta ile çıkmaya çalışıyorum ama yeni olduğum için tecrübeli arkadaşlaşların zaman zaman yardımına ihtiyaç duyacağım.
Aramıza hoşgeldin Erhan. Bende Termeliyim ve Samsunda ikamet ediyorum. İnşallah tanışmak ve beraber avlanmak nasip olur. Görüşmek dileğiyle