Çok şık bir av olmuş tebrikler. Bu kadar iri eşkinalar görmek her zaman nasip olmuyor. Kullandığınız takım nasıldı? Takım hakkında da biraz bilgi alabilir miyiz?
Bir şeyin bir defa olması, ikinci kez kesin olacağı anlamına gelmez ancak, muhtemeldir. O eşkinanın abileri yakınınızda bir yerlerde. Hadi, bir gayret Ahmedim.
caner abim. bendeki bu sazan aşkı varken, denizden kılıçbalığı çeksem nafile. sazanın yeri ayrı bende... ama tuzlu suya da yavaş yavaş alışıyorum. bişeyler kapıyorum. tekenin iğneye nasıl takıldığını öğrendim bu akşam...
teşekkür ederim sayın adminem. bende ilk defa gördüm bu kadar iri eşkina. hatta deniz avının yabancısı olduğumdan, eşkinayı canlı olarak ilk defa görüyorum desem yalan olmaz. takım şöyle adminem. mantarlı, tek iğneli, gezer kurşunlu. beden 0,30 mm.. 2 metre civarı derinliğe salıyoruz. iğne bedenin en ucunda. bilmem anlatabildimmi? pek beceremem de.
merak etme abim. peşindeyiz her akşam. avlakta da bizden başka kimse olmuyor zaten. nasipse abilerini ablalarını yedi ceddini kovalıyacaz akşamları
sağolun abicimm... oraya geri dönmemeleri için elimizden gelen misafirperverliği göstericez. belli mi olur. bakarsınız kalmaya karar verirler
Balığın çılgınlığına bakarsan akıl hastanesinden kaçmış. O izlerde zincir izleri olmalı.. böyle bir balıkla başka nasıl başedilirki. Allah hastabakıcılara acısın.
karadeniz balıkçılık'tan olmasın sonra bu balıklar tabi işin espirisi bu.Ya mevki olarak belirtmiş olsaydın aldığın yeri fena olmazdı belki bizde biraz takılırdık
Bl.evleri büyük mendirek ama biliyorsun oraya geçiş kapalı ve kayalardan yürümeyi göze alacaksın.Şahsen ben 40 tae yakalıyacağımı bilsem ordan geçmem.