Öncelikle böylesine güzide bir oluşumun hazırlanması için emeği geçen herkese teşekkür etmek istiyorum. Doğayı,Balığı,sessizliği,huzuru sevenlerin deneyimlerini okumak,izlemek,üstadlardan ince püf noktalar kapabilmek, herşeyden ötesi dünyanın en güzel hobisi olan balıkcılıkla ilgili ne varsa burada bulabilmek inanın çok güzel. Başlıktan da anlaşılacağı üzere Samsun'da ikamet ediyorum.30 Yaşımdayım,çocukluğumdan beri amatör düzeyde balık avı en büyük hobim olmuştur.Fakat gerek zamanzal sorunlar gerekse hayatın sorumlulukları yüzünden ne yazık ki bu zamana kadar hep amatörce ve kulaktan dolma bilgilerle alışagelmiş şekilde avlandım.Umarım bu forumun bana katacağı ince ayrıntılarla bundan sonra daha verimli avlar yaparım. Buradan katılımcıların,bilgi paylaşımcılarının hepsine teşekkür ediyor saygılar sunuyorum.
Arkadaşlar,jakabo 55 kullanıcı adlı arkadaş hemşerim ama adam kaza ile bir mesaj yazmış ne ismi belli ne cismi. Galiba üye olduğuna pişman oldu,baksanıza hiç cevap yok. Bir cevap yazana kadar mesaj yazmamaya karar verdim.
Abi Estağfurullah,kaza ile mesaj mı olur? Sadece her mesajın peşinden tek,tek herkese ayrıca teşekkür etmek istemedim.Biraz daha zaman geçince ''Hoşgeldin''diyen herkese tek bir mesajla topluca teşekkür edecektim. Kaldı ki ilk mesajımdan sonra bir arkadaş profilimi düzeltmem konusunda uyarıda bulundu ve bende düzelttim,sonrada http://www.balikavi.net/forum/showthread.php?t=2107&page=3 linkinden de görüleceği gibi ikinci mesajımı yazmıştım,görmemiş olacaksınız ki beni yanlış anladınız. Neyse bu vesile ile incelik gösterip hoşgeldin diyen tüm üyelere teşekkür ederim. Saygılarımla...
Bende zaten böyle bir tepki gösterde hem tanıyalım hemde hala buralarda olduğunu anlıyalım diye öyle yazdım Aramıza hoşgeldin.Samsunlu arkadaşlarımız her geçen gün artıyor.Bu mesajda ancak imza ayarlarını görebildik.