Selamlar; Aranıza Samsundan katılıyorum. Yaklaşık 4 yıldır amatör olarak balıkçılık ile ilgileniyorum. Çok sık gedemesemde işten fırsat buldukça (tabi eşimdende) Samsun ve çevresinde avlanıyorum. Şu sıralar deniz ile haşır neşir olsamda tatlı su balıkçılığını daha çok seviyorum. Şimdilik hoşcekalın. Neşeli avlar
Merhaba, aramıza hoşgeldiniz Profilinizden imza ayarlarınızı yapar, isim ve doğum yılınızı belirtirseniz seviniriz... Dilerim keyifli vakit geçirirsiniz... Rast gele
Dostum Hoş geldin...Ben de su aralar deniz balıkcılıgına sardım barutane de eski yalova gemisinin orda el misinaSI İLE at cek istarvit yakalıyooruz günde 1 kg veya 2 kg civarın
Teşekkür Tüm arkadaşlara çok teşekkürler. Ronder bende bu aralar baruthaneye taktım kafayı ama ben samsun tarafına bakan mendirekte yemli dipli ile isparaya atıyorum ama iki akşam gittim sadece iskorpit aldım. Salı akşam ve çarşamba akşam iş çıkışı yine gidecem Baruthaneye ordaysan tanışalım. Ozgun Bafraya gittim bir kaç kere bir arkadaşımızın tanıttığı dsi kampından levrek yakaladık ama levrekler genelde küçük. Bu konuda bilgi sahibi olan abimin dedğine göre levrek sayısı aşırı artınca büyük levrek sayısıda o oranda düşüyor. Ama belki yukarılara doğru büyük levrek olabilir.
merhaba Tabiki görüsmek isterim önümüz deki iki gün dogal ustalarıyla ugrasacgımdan pek gidemiyorum...Isparaya beraber atarıs olta musait olunca orda görüsürüz...Nasıl buyuk ıspara cıkıyomu?
HOŞGELDİN TAYLAN; SAMSUN danda baya bir dostumuz oldu artık ordadamı bir organizasyon yapsanız diyorum
Taylan kardeş gece ısparanın vurduğu pek nadir.Ama mendereğin dış tarafında akşam üstü ve sabah gün açtıktan hemen sonra ıspara alabilirsin diğer zamanlarda boşuna bekleme sadece ısparaya atıyorsan midye at başka balık ta arada alayım diyorsan karides at rasgele..