merhaba dostlar, yakın bir zamanda üye oldum bu siteye, keşke daha önce olsaydım diyorum şimdi, denizcilikle ilgili aradığım herşeyi buldum, bu siteyi yapanların elinne sağlık. adım Peyami Kocaoğlu, samsunluyum 29 yaşındayım, 1 hafta önce 4,60 boyunda 1,70 eninde 25 hp motorlu bir tekne sahibi oldum, bu yüzden çok mutluyum , şuanda belgelerimi hazırlamakla meşgulüm, samsuna yolu düşen olursa herzaman beklerim, özelden mesaj yazın ben sizi karşılarım samsunda. herkeze iyi günler dilerim.
Peyami Bey hoşgeldiniz kendinizi tanıtırken yazdıklarınızı imza ayarlarına da eklerseniz bundan sonraki tüm mesajlarınızı okuyacak diğer arkadaşlarımız da bilgi sahibi olurlar. isim yaş ve şehir bilgileriniz yeterli. teknenizi iyi günlerde kullanınız darısı başımıza teşekkürler tekrar hoşgeldiniz
sanırım biryer buldum, yat limanının karşısındaki balıkçı barınağına çektim, biraz düzensiz biryer ama olsun ne yapalım, hiç yoktan iyidir. ayrıca mesaj yazan tüm arkadaşlara teşekkür ederim, tekrar hoşbulduk
Tekrar aramıza hoş geldin,daha öncede tekneyi nereye koyacağına dair bir konu açmıştın ordada cevap vermiştim ama konu silindi galiba.Yer bulabildiğine sevindim ama herhalde idareten olmuştur,sezon bitince bir romorka atıp daha sağlam bir yere çekebilirsin.
Hoşgeldin aramıza Peyami kardeşim, Teknende hayırlı olsun, inşaallah hırçın karadenizin nimetlerinden bolca istifade edersin. Samsun güzel şehirdir bilirim 22 sene önce 17 ayım geçti orada Av resimlerini ve videolarını bekleriz. Rastgelsin...