Arkadaşlar herkese rastgele,yaklaşık 2 aydır forumu takip ediyordum,tanışmak bugüne nasipmiş.Yardımlarından dolayı simendifere çok teşekkür ediyorum.Herkese bol avlar.
Önce Ben tanıştım Merhaba musa bey nasılsınız aramızda sizi görmmekten gercekten onurdum ..Arkadaşlar musa beyle bayramın üçüncü gunu Samsun atakum iskele de tanıstık tesadufen yanımda oturuyoodu sohbet balıktan ve netten acılınca dedim ki böyle bi site var vs reklam yaptım yani biliyorum dedi ve uye olmadıgını söledi yardım ederim dedim neyse laf lafı actı kendi yapmıs oldugu balık için rapalalar capariler samandıralar bi görseniz uuff gercekten cok prof yani dedim ki baskka ne yaptınız yemleme kayıgına kadar herseyi yapmıs önünde saygı ile egiliyorum cok degerli bi insan musa bey umarım gene görüsürüz irtibat kopmasın ...O gunun sonunda 2 kg gecmis istarvit yakaladım at cek at cek gene at cek söleyim en cok ben tuttum gibi bi sey saygılarımla
hoşbulduk hoşbulduk yine söylüyorum,böyle bir sitede olmaktan mutluyum.ilerleyen zamanlarda yaptığım rapalalar,şamandıralar maket tekneler vs.sizlerle paylaşacağım.deniz kenarlarında görüşmek üzere