slm Merhaba aramıza hoş geldiniz...İzlenimlerime göre Samsun şehirinden katılan çok arkadaşımız var neden Samsun Team Balık kurubu kurmayalım?...Organize balıga cıkalım dostluklar kuralım ne dersiniz..
Aramıza hoşgeldin hemşerim. ßende Ronder'e katılıyorum. Samsun Team ßalık Grubu 'nu oluşturalım artık...
Valla samsun team olmalı En azından dostlarımız olur konusacak bizi anlayacak az seviyeli ortammız olur bence etkinlik duzenleriz yurt dışında insanlar guruplasmadan pek cekinmemekte aynı dusunceye aynı hobiye sahip insanlar dan pek zarar gelmez cünkü karsındaki insanda senin gibi dir..İkili iliskite tek zarar bu baglam azcık atmak gecen de bi balık tutum cumlesiyle baslayan cumleler dir her insan da olur neyse benim amacım kendi cevremizi kurmak ne sanslıyız samsun ve cevresinde bu işe gönül veren degerli insanlar var ve samsunda tatlı su anlamında baya avlak var bence degerlendirmeliyiz gurupumuz olursa iler de alabalık avı turu duzenlemesi benden yani neyse ben görüsümü sundum bulusalım bi cay içelim hey samsun hadi tanısmaya !!!!