Tabiki sindirmiycez duyarlılığın içinde teşekkürler. Olay ürünlerin gelmemeside değil. O kadar tv de reklam yap hizmet veriyoruz diye hizmete gelince 0... Ben artık ürünlerimin peşinde değilim. Onlara yasal yoldan bir tokat vurmak istıyorum. Koskoca bir holding in bir şirketi böle yapıyorsa vay halimize !!!
Buradan arkadaşlara bir tavsiyede bulunuyorum. Türkiye' deki alışverış sitelerinden alışverış yaparken ısmı ne olursa olsun iletişim bölümüne bakın tel numaraları varmı e-mail adresleri varmı? Çünkü benim siparış verdığım sıteyle ılgılı şıkayetleri okuyunca ben yine halime şükrediyorum. 800 Ytl lık sıpariş veripte 30 gün ürün bekliyen insanlarda varmış...
Tüder'den bana iletilen cevap arkadaşlar. Bunu da yapacağım tabii ki. Sayın Tüketici, Yaşadıklarınızdan dolayı üzgünüz. Lütfen Web sayfamızdan “Satın almadan önce davranışlarımız” ve “Mevzuat” başlığındaki yasal haklarınızı okuyunuz. Böylece yaşadıklarınıza benzer olumsuzluklar daha başlangıçta yaşanmayabilecektir. İlginize teşekkür ederiz. Elinizdeki tüm bilgi ve belgelerle Kaymakamlıklarda bulunan TÜKETİCİ SORUNLARI HAKEM HEYETİ’ne başvurunuz. Ücretsizdir. Kolaylıklar. NOT: 1.892.63 YTL’ye kadar şikâyetlerinizi Kaymakamlıklarda bulunan İlçe Hakem Heyetleri çözebilmektedir. (724.99 YTL’ye kadar olan Heyet kararları bağlayıcıdır). TÜKETİCİLER DERNEĞİ (Merkez: Bakırköy, 0 212 543 72 57) www.tuder.net
İLÇE HAKEM HEYETİ İlçe Hakem Heyeti (2.067.89 YTL altındaki şikayetler için) Yaşadığınız sorunla ilgili olarak ürün aldığınız veya oturduğunuz ilçenin Kaymakamlığında bulunan bulunan "TÜKETİCİ HAKEM HEYETİ"ne bir dilekçe ile başvurunuz ve satış belgenizi (fiş, fatura, senet, kredi kartı ekstresi vb.) ekleyerek şu dört tercihten birini yazınız. - Ücretsiz tamir. - Bedelden indirim - değişim - Para iadesi. NOT: Herhangi bir nedenden ötürü Hakem heyetlerine kabul edilmeyen şikayetlerinizi durumu anlatarak "TÜKETİCİLER DERNEĞİ GENEL BAŞKANLIĞI'na"faksla ( 0 212 543 72 57) bildiriniz. NOT: İlçe hakem heyetlerinde bağlayıcı karar 792.12 YTL'dir Sadece dilekçe ve senden alınan parayı gösteren ekstre ile başvuruyorsun. Bulunduğun ilçedeki tüketici hakem heyetine gidebiliyorsun ve değerlendirmezlerse, onları da Tüketici derneğine şikayet edebiliyorsun, onlar işe el koyuyorlar.
Tüketici derneğinin sitesine bir göz atın arkadaşlar. Kredi kartlarınıza ödediğiniz aylık ya da yıllık sabit ücretlerden tutun da, ev ya da iş telefonunuz için ödediğiniz sabit ücretlerden kurtulmanızı sağlayacak bilgilere kadar her konuda bilgi ve dilekçe örnekleri verilmiş. http://www.tuder.net/tuder/index.php?option=com_frontpage&Itemid=1