Sanal Alışveriş

kususra bakmayın kimsenin avukatlığı bize düşmedi ama axxxsxxp çekmediğim kalmadı eksikve hatalı ürünlerden bence editorümüz araştırma yapıp bizleri yönlendirirse daha iyi olr bu konuda.
:) :D
bende 3 tür sipariş veriyorum biz problem yaşamadım.
sadece 3 koli yerine 2 koli geldi bildirdim 24 saat elime ulaştı ve üstüne 4 tel 2 mail aldın ulaşıp ulaşmadığına dair
şikayetlerinizi soner@Avmarketi.com gönderirseniz çabuk dönüyorlar :)

:) herkese sezonda bol balıklar:D
 
arkadaşlar lineaffee turnasurf kamış nereden bulabilirim bide fiyatı hakkında bilgisi olan varmı yardım ederseniz sevinirim teşekürler
 
Son düzenleme:
Bende iki marketten alış veriş yapmıştım.İkiside hüsran.Siparişlerim ellerinde olmadığı halde yok demeyerek benzeri ürünler getirdiler.
Guguk ve Av marketi.
http://www.onlineoltaci.com.tr/
Buranın sahibi formdan bir arkadaşımız hiç bir proplem olmayacağını garanti ederim.
 
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Arkadaşlar alış ,verişlerimizi müessese olmuş firmalardan yaparsak keyif almış sıkıntıya düşmemiş oluruz ( geçenlerde bilgisayar üzerine sözde üst model parçalar satan bir site buldum işlemci soğutmak için yer mecidiyeköy'de
yerine gittim abartısız söyliyeyim 1 çalışanı var 6 metrekare bir yer ) varın gerisini siz düşünün....
 
Israrlara dayanamayıp deşifre ediyorum. avmarketi.com

av marketinden ben defalarca alışveriş yaptım arkadaşlar tam olarak neler sipariş ettiysem onlar geldi bana hemde trabzondayken sipariş ettim 2 gün sonra elimdeydi siparişlerim arkadaşlar ben sorun yaşamadım hatta şimdi yine bir kamış ve bir makine alıcam arkadaşlar yani
 
uzunca bir süredir internet sitelerinde balık malzemeleri için fiyat araştırması yapıyorum.yoğunlaştığım malzemeler misina,kamış,iğne ve silikonlar.fiyatlar yüksek,internetten iğne almak pek cazip görülmüyor şu anda buda internetten iğne talabinin yüksek olduğunu gösterior.fakat kamışlar ilginçtir çok uygun satılıyor.netten kamış almak uygun.özellikle dam kamışlar uygun fiyata satılıyor.buda albanın yukselişi ile yurt içipiasasnda fyatları aşağıya çektiğini gösterior(olumlu gelişme).silikon yemler içinse diyecek pek birşey yok.malesef silikon yemler fiyatından çok urun yelpazesinin dar olması sebebiyle cazip değil.(prawnstar die bir urun var meşhur 1 haftadır ariorum ama ulaşmak mumkun deil).gelelim son konumuza misainalar.özellikle sahibinden die satılan sitelerden kesinlikle almamanızı tavsiye ederim.ürünlerin gerçekliği ve özelliği verilen ürünün resimdeki ürün olmadığı olsa bile orjinalınden makara sarımlı die satış kurallarına uygunsuzluk var.moda dynemma ve fluorocarbon.olmazsa olmazlardan.bu urunleri yurt içi piyasasından almak uygun deil.yurt dışı piyasasına gelince:en uygun ürünler suni yemler ve misinalar. en uygun sitede cabelas oldu.bu site avcılık balıkçılık sitesi zaten.o yusden sadece bunlara yoğunlaşılmış(en dogrusu).yurt dışından merak edilen bana kaça mal olur sorusu?bu sorunun cevabına cabelastan ulaştım.
denizden gelmesini istersen zaman alıyor ama ürünün %20 si yada minimum 15 dolar istiyorlarbusenin evinin önüne gelene kadar cabelasın istediği)tabi daha sonra gumrukte ne ödyceğin sorusunun cevabını bulacas.))uçakla istersen de hemen geliyor ama aldığın ürünün %40 ı yada min 35 dolar istiyorlar(kapına kadar cabelasın istediği).cabelastan catalog siparişi verdim ,elime ulaştığı gün siparişi vericem).şimdilik bu kadar...devamı gelecek
 
dün bir kaşık aldım mağazadan tam 2,5 ytl fark vardı internet fiyatıyla.şöyle bir takım ısmarlayım yapayım desen birde kargo ücretiyle en az 15-20 kağıt uçar,en iyisi görerek almak,hem muhabbette olur.
 
gümrük vergileri.

balıkçılık malzememerlini gümrük numarası 9507 90.00.00.00

100 euroyu geçmeyen urunlerden gumruk vergisi alınmıyor
100 euroyu gecen urunlerden belli bir miktar alınıyor.

kamış-misina-makine-olta takımları % 3,7
iğne(ucuna misina bağlanmamış) % 1,7


ndan bu vergiler alınıyor...
(bu bilgilerin hepsi www.gumruk.gov.tr resmi devlet sitesinden alınmıştır.saygılar...
 
Back
Yukarı